Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok dikkatli olmalısınız. Tavrınız, duygularınızı gizli tutma niyetinizi sekteye uğratabilir. Son dönemdeki durgun havanız ilgi çekiyor. Bunun arkasındaki nedeni daha fazla gizli tutamayabilirsiniz.

Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere.

Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyebilir. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak.

Bilginiz dışındaki gelişmeler sizi istemediğiniz biçimde şekillendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarda kısmen saplantılı biri olduğunuz izlenimi var. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı. Sürprizleriniz var. Kavuşma anlamında sevinçler yaşayacaksınız. Bir iki gün içinde bazı duygusal etkilenmelerle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür gerilerken böyle bir geçiş gayet olumludur. İnsanın neyi seçmesi gerektiğini, neyin güvenilir olduğunu tespit etmesi mümkündür. Huzur ve sakinlik arzumuz yükseliyor. Maddi değerlerin, satın alma gücünün ve uzun vadeli düşünmenin önemi büyük. Ne kadar sevsek de, karşımızdaki kişinin bizde soru işaretleri uyandırmasına pek tahammül etmeyiz. Öyle fazla duygusal davranmayacağız. Mantığımızın sesine kulak vereceğiz. Bu süreçte insan güzelliklerin kıymetini bilir ve onları korumaya özen gösterir. İlişkilerinde uyumsuzluktan hiç hoşlanmayız. Güzelliğimiz, konforumuz, kendimizi rahat hissetmemiz önemlidir. Yakın çevremizde bulunan tanıdık bildik insanlarla görüşmeyi tercih ederiz. Sorunlarımız olan kişilerle pürüzleri gidermek için hem Venüs hem de Merkür geri hareket dönemi yapılması gerekenleri tespit etmek için idealdir. Saat 06:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak  sondördün,  dost sandığımız belki de yanıldığımız insanları veya içinden çıkmakta zorlandığımız meseleleri vurgular. Neden böyle haldeyim diye durup düşünürüz. Doluya koyarız olmaz, boşa koyarız dolmaz. Sondördün etkisi altında dikkat edeceğimiz husus, beklenmedik bazı tersliklerin veya anlaşmazlıkların hayata dair olduğunu bilerek, her şerde bir hayır vardır diyerek bilgece düşünmektir. Zordur ancak imkansız değildir. En azından gerginlik yaşamamış oluruz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, ailenizin fikirler karşısında bocalamanız mümkün. İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyor, savunmaya geçiyorsunuz

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç hafta süresince iletişim sorunlarına, elektrik elektronikle ilgili problemlere, yazılı ya da sözlü her türlü diyaloğa en çok dikkat etmesi gerekenler Balıklar. Yeni imzalar atmak, önemli kararlar almak için ideal bir süreç olmayabilir. Yeni bir araba, bilgisayar ya da telefon satın almak niyetindeyseniz, bir süre erteleyin. Seyahatler esnasında yedek lastik, çifte rezervasyon, yağ ve benzin kontrolü, rötarlar v.b başlıklar ekstra dikkat ve özen gerektiriyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündemde olmayan durumlar ya da size hassasiyet getiren koşullar olabilir. Ancak yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili imkanlar da söz konusu.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

sıkıntılarınızı unutmaya hazırsınız. İş yerinizdeki olumsuzluklara rağmen pozitifsiniz. Dostlarınıza karşı sevecen oluşunuz başarı getirececek.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz tatminkâr olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, iletişim, yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, akapunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla oldukça farklı olacağınız bir gün olabilir. Çok değişik hareket şekilleri benimseyip çevrenizi büyük ölçüde şaşırtabilirsiniz. Kural ve kısıtlamalara isyan eden yönünüz, tüm kudretiyle öne çıkabilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 28"
Ay
Kova
22° 07' 54"
Merkür
Koç
17° 45' 35"
Venüs
Boğa
03° 23' 20"
Mars
Koç
01° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:32

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>