Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki beklentileriniz istediğiniz yönde gelişmiyor olabilir fakat sevgilinizle güzel ve olgun bir ilişkinizin olduğunu unutmamanız gerekir.

İş hayatınızda küçük olumsuzluklara çok çabuk sinirleniyorsunuz ve gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Bu gidişle arkadaşlarınızı üzebilir ve bazı tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün ailenizle ilgili bir takım harcamalarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu harcamalar para durumunuzu fazla etkileyecek yönde olmayacak.

Son günlerde aşırı kilo almaya başladınız. Beslenmenize biraz daha dikkat etmelisiniz yoksa istenmeyen bir sağlık sorunuyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin başlayabilirsiniz. Fakat alacağınız güzel haberler ve karşılaşacağınız olumlu gelişmelerle ilerleyen saatlerde sizi mutlu edecektir. Özellikle akşam saatlerinde gireceğiniz ortamlar ve tanışacağınız yeni insanlar sizi mutlu edecek. Bugün yeni dostluğun temellerini atmak için fırsat bulabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, moralimiz yükselir, kendimizi iyi hissederiz. Çevremizle bağımız güçlüdür. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşum etkisinde ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önemli kişilerle yapacağın görüşmelerde sorun yaşayabilirsin. Farklı düşüncelere sahip olmanız sebebiyle alttan alarak yapıcı bir tutum sergilemen gerekecek. Eğer ödemen gereken borçların var ise seni rahatlatacak maddiyatı temin edebilirsin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, ortaklık, alım satım, kredi gibi konular istediğin şekilde sonuçlanabilir. İlişkinde duygusal gerginliği üstünden atmanla akşam saatlerinde romantik saatler geçirebilirsin. Anne ailesinde çözümlenemeyen küslükler ya da miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Tarafsız olmak istesen de, fikirlerini söylemekten kendini alıkoyamayacaksın.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi motivasyon ve çalışma gücü olarak düşük hissedebilir işinizle ilgili yersiz duygular içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi bazı önyargılar üzerine kurmanız onları iyi tanımamanıza ve en ufak bir hatada eleştirmenize yol açıyor.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanmalar içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olmanız mümkün. Gizli kalmış konular kontrolünüz dışında ortaya çıkabilir. Gün içinde sebepsiz endişeleriniz çoğalabilir. Günü daha sakin geçireceğiniz işlerle ilgilenmenizde fayda var.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinizde daha kontrolcü ve söz sahibi olabilirsiniz. Cesaretinizi, gözüpekliliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak gerçekleri fazlasıyla sübjektif değerlendirebilir, tarafsız yönlerinizi kaybedebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız çeşitli alışverişlerde fazla açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz. Harcamalarınızın arttığı bir dönemde olduğunuz için planlı ve dikkatli alımlar yapmaya çalışın.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz giderek yükselecek. Duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, moralinizi bozmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz şartları gözden geçirmeye devam edebilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 01' 16" R
Ay
Yengeç
28° 11' 60" R
Merkür
Koç
27° 07' 51"
Venüs
Boğa
17° 01' 04"
Mars
Koç
09° 42' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 00' 46"
Satürn
Balık
17° 37' 29"
Uranüs
Boğa
23° 05' 56"
Neptün
Balık
29° 16' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 41"
Chiron
Koç
21° 22' 02"
Lilith
Başak
24° 46' 49"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 13/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>