Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu değil. İlişkinizdeki gergin iletişim, tutku tanımlamalarını hakkediyor. Abartı yaşadığınız duygularda karakterleriniz arasındaki tezat da belirleyici.

Hararetli bazı görüşmeler söz konusu. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. İlginç kişiliğiniz ve kişiye özel, enteresan prensiplerinizle ilgi çekiyorsunuz.

Koşullarınızı zorlama girişimlerinizde yakın dost ilişkilerindeki krediniz size destekler verebilir. Gelirinizle ilgili doyumsuzluğunuz ve koşullarınız içinde arayışlarınız var.

Size ait olduğunu düşündüğünüz birtakım yükümlülükleri üzerinizden atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile konuları gündeminizi meşgul ederken geçmişe ait anı ve yaşantıları daha fazla düşünebilirsiniz. Evde zaman geçirmek için uygun bir gün olabilir, kendinizi duygusal açıdan yormadığınıza emin olmalısınız.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kafanızın içinde birden fazla konu dönüp durur. Konuşurken, yazışırken çoğu zaman dağılabilirsiniz. Mutlaka bir çözüm yolu bulmalıyım diyerek kendinizi zorlamak yerine önce sorunu net olarak saptamakta yarar var. Saat 15:04 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişi, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde ve çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasiyetimizi vurgular. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, size kendinizi iyi hissettirecek bir haberin, gelişmenin yaşanması mümkündür. Bir değişim arzusu, yenilik gündeminizde yer alıyor. Çevrenizde sizi destekleyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, güven arayışımızı, sevdiklerimize düşkünlüğümüzü vurguluyor. Ancak bir yandan da, dışarıda sorumluluklarla baş etmemiz gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Bugün diyaloglarını kontrol ederek iletişime geçmen gerekebilir. Ancak kontrolün dışında gelişen bir olay gerilmene neden olabilir. Peş peşe gelecek işler telaşlanmana neden olabilir. Evliliğinde bazı sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, aracı olacak kişiler birbirinize yeniden şans vermenizi sağlayabilir. Bekâr bir Balık burcuysan, beklemediğin birinden özel bir mesaj alabilirsin. Kendini rahat hissettiğin zaman, sürekli konuşmak isteyebilirsin. Ancak bir araya geleceğin arkadaşlarına da fırsat vermeyi unutmamalısın. Ailenin senin maddi desteğine ihtiyacı olabilir. Birikiminin bir kısmını paylaşarak rahatlamalarını sağlayabilirsin.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ya da özel ilişkileriniz adına güzel gelişmeler yakalayabilir ve birlikte önemli bir sürecin ilk adımını atabilirsiniz. Karşı taraftan hiç beklemediğiniz bir anda gelecek bir teklif sizi şaşırtabilir.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda daha aktif ve yoğun olabilirsiniz. Her zamankitemponuzun dışına çıkmanız mümkün. Zihinsel faaliyetlerinizin artacağı bir gündesiniz. Birçok işle aynı anda uğraşmak durumunda kalmanız mümkün. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir zamandasınız. İş için seyahatler, görüşmeler gündeme gelebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AÇIK ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdiye kadar düşünmediğiniz şekilde düşünebilir, olayları farklı açılardan ele alıp değerlendirebilirsiniz. Son derece yapıcı ve olumlu girişimlerde bulunacak, planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, sevdiklerinizle şefkat, sanat, sevgi, hoşgörü dolu bir günü paylaşırsınız. Aşkınızı dile getirmek için bugünden daha iyisini bulmak zordur. Çocuğunuzun her türlü ihtiyacı için zaman ayırabilirsiniz. Doğum günü partisine katılmak onu mutlu eder. Hobilerinizi geliştireceğiniz çalışmalarla gününüzü değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdiye kadar düşünmediğiniz şekilde düşünebilir, olayları farklı açılardan ele alıp değerlendirebilirsiniz. Son derece yapıcı ve olumlu girişimlerde bulunacak, planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>