Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacağınız ve küçük şeylerden mutlu olmayı bileceğiniz bir gündesiniz. Çekiciliğiniz artıyor ve içinde bulunduğunuz ortamda dikkati çekmeyi başaracaksınız. Aşk yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilir ve bu konuda risklere girebilirsiniz.

Bugün hayal gücünüzle birlikte zihninizin iyi işlemesi çalışmalarınızda başarlı olmanızı sağlayacaktır. Tüm çalışmalarınızda kararlı hareket edeceksiniz ve hedefinizin üzerine direk olarak gidebileceksiniz. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde genel bir artış olacaktır. İşinizle ilgili aktivitelerde yer alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için hesapsız bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu uzun vadede zararlı çıkmanızla sonuçlanacaktır. Ayrıca bugün risk alacağınız yatırımlarda bulunma ihtimalinizde olacaktır. Ancak harcamalarınız ve yatırımlarınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sosyal aktivitelerde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bulunduğunuz toplumda önderlik edebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Ancak zevklerinizi gerçekleştirmede aşırıya kaçmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, ortaklık meselelerinde,ilişkilerinde, özel hayatımızla ilgili konularda bireysel hareket etmenin önüne geçer. Birilerini dinlemek, onların fikirlerini almak, ortama uymak gerekebilir. Yaptığımız bir işi beğenmelerini bekleriz. İçimiz pek rahat değildir. Desteklenmek isteriz. Parasal konular bizi bir hayli endişelendirir. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanmasında gecikmeler yaşanabilir. Bu süre içinde, özgürce hareket etmenize engel olan şartları şöyle bir sakince düşünelim. Haddinden fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz veyahut meseleleri çok mu gözümüzde büyütüyoruz, bir düşünelim. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkularından uzaklaşıp hayatına yeni bir güç kazandırmaya hazır mısın? Beklediğin olumlu haberleri alabilirsin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapmak istediğinizile ilgili beklentileriniz ve ailenizin istekleri karşısında sıkışıp kalabilir ve aradaki bağı daha da zorlaştırabilirsiniz. Özellikle farklı fikirlere karşı daha empatili olmanız ve karşınızdaki kişileri daha iyi anlamanız gereken bir gün.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çç sesinizi, sezgilerinizi dinlemekte fayda var. Yaratıcılığınızı kullanarak çeşitli fikirler üretebilir, bu fikirleri maddi kazanca çevirebilirsiniz. Maddi olarak gelirinizi arttırmayı düşünürken, diğer yandan harcamalarınızı da kontrol etmelisiniz. Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden sıkışıklıklar yaşanabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda yapılması gereken işler önem kazanabilir. Kararsızlıklarınızı geride bırakmalısınız. Bu hafta özel hayatınızdaki çekişmelere ve sürtüşmelere dikkat etmelisiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşimle bugün herkesi kendinize hayran bırakırsınız. Romantik bir güne kendinizi hazırlayın. Rüyalarınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek ve sevgiyle bir şeyleri tedavi edebilirsiniz. Herkesin yardımına koşacağınız bir gündesiniz. Evlilik teklifi alırsanız şaşırmayın.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 27" R
Ay
Aslan
14° 18' 33" R
Merkür
Koç
28° 38' 34"
Venüs
Boğa
18° 36' 56"
Mars
Koç
10° 42' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 09"
Satürn
Balık
17° 43' 06"
Uranüs
Boğa
23° 10' 27"
Neptün
Balık
29° 18' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 05"
Lilith
Başak
24° 55' 28"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>