Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. Sevgilinizin kişisel çevresindeki izleniminizi biraz aşırı önemsiyorsunuz. Akşam saatlerinde sürprizlere hazırlıklı olun.

Mesleki donanımınızı arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir. Yaratıcı ortamlarda yeni bilgilenmelere açıksınız. Verimli düşünceler içindesiniz.

Şansınıza duyduğunuz güven, para konularında bazı riskler barındırıyor. Uzun vadeli projeleriniz daha gerçekçi. Zamanlama işinde engelleme yaratabilecek iyimserlikleriniz var.

Önyargıların, yanıltıcı önsezilerin etkili olabileceği bir dönemdesiniz. Bu sıralar önemli konularla ayrıntılar arasında hatalı tespitler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni gelişmeler sizi yeni fikirler, yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor. Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor. Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı, ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında sizin burcunuzda ve boşlukta ilerleyen Ay, 05:56 itibariyle Koç burcuna geçiyor. Bugün maddi konularınız ön plana çıkabilir. Gelirinizde artışlar yaşanabilir. Yeniaya yaklaştığımız bugünler içerisinde yeni yatırım tekliflerine de sıcak bakabilirsiniz. Ay'ın Kiron ve Mars arasındaki açıyı pozitif anlamda tetiklemesiyle beraber zamanında harekete geçemediğiniz maddi meseleleriniz için bugün itibariyle eyleme geçebilirsiniz. İnsanların yaralarını sarmak yerine artık kendinize önem vermeniz gerektiğini anlayacaksınız.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuzlukları avantaja çeviriyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün, etrafındaki herkese yetişmeye çalışman, seni yorabilir. Çalışma koşullarında yapılacak değişiklik, kaygılarını artırsa da durumu avantaja çevirmenin yollarını arayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan gün içerisinde katılacağın etkinlikte dikkatini çeken biriyle karşılaşabilir, tanışmak için ilk hamleyi yapabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, sorunları kaynağı olarak bambaşka kişileri gösterebilirsin. Akşam saatlerinde başka şehirde yaşayan arkadaşın, hafta sonuna bulunduğun şehre geleceğini haber verebilir. Bu durum yaptığın planları bozsa da onu yeniden görecek olmak seni çok heyecanlandıracak.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevresel ilişkilerinizde daha farklı bir iletişim yolu denemek isteyebilirsiniz. Dürüstlüğün ve güvenilir olmanın daha fazla sorgulanacağı bugünü yalnız kalarak geçirmek iyi bir fikir olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkı bulmak hususunda şanslı olan sizler, ilişkiyi götürmek hususunda şanstan fazlasının olması gerektiğinin farkı ve bilinci ile hareket edebilirsiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; birkaç gündür kendi istek ve hedeflerine odaklıydın. Sabah saatlerinden itibaren değişen koşullarla birlikte farklı bir boyuta geçebilir; başlattığın işlerin maddi manevi tarafıyla ilgilenebilirsin. Her zamankinden daha enerjik ve kararlı olacağından bugün işlerini sonuca ulaştırabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde aşırı teslimiyetçi tutumlar sergileyebilirsiniz. Arzularınızın günün gerçeklerine uygunluğu önem kazanıyor. Geçmişte yeteneklerinizin baskılanması yaşamdan haz almanıza engel oluyorsa bugün çözmek için imkanlar olası.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>