Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz. Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek.

Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir. Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor.

Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz. Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

Doğrudan esasa yöneliyorsunuz. Ayrıntıları irdeleme huyunuz pek gelişkin değil. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün geçtiğimiz 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana vermiş olduğunuz kararları veya o günden bu yana yaşanan gelişmeleri gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. İlkdördün zamanlarında ekseriye gerilim ve sabırsızlık vardır. Siz Balıkların bugün gündem maddeniz, parasal ve manevi değerlerinizdir. Güçlü bir kazanma dürtüsüne sahip olursunuz. Yaşamınızı düzgün bir şekilde düzenlemek adına istekliliğiniz yüksektir. Eğer son bir haftadır, kendinizi huzursuz, güvensiz ve çıkmazdaymış gibi hissediyorsanız, gün boyu ya tümüyle içinize kapılır kara kara düşünürsünüz veyahut dışa karşı sert tepkilerde bulunursunuz. Birisi parayla alakalı bir konuda hatırlatmada bulunsa, herhangi bir masraf nedeniyle elinizdekini harcamak zorunda kalsanız veyahut da zayıf noktanız bir şekilde uyarılsa buna tepkiniz sert olabilir. Bugün yapmanız gereken, ne olursa olsun hedefleriniz konusunda kendinizden ve hayattan umudunuzu kesmemek ve sabırlı olmaktır. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde 12 Ocak tarihindeki Dolunay nasıl bir yol izlemeniz gerektiği hususunda size ışık olabilir, yol gösterebilir. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halledemediğin işlerinle bugün ilgilenebilirsin. Özellikle ihtiyaçlarını alabilir, eşyalarını düzenleyebilirsin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas konularınızı ciddiyetle yürütmelisiniz. Uyarı ve yorumlara kulak kabartmalısınız. Bu eleştirileri de düşürebilir. Mevcut sorunlara daha kalıcı çözümler getirebilirsiniz. Aşk hayatında olumlu etkiler altındasınız. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeteneklerinizi kullanırsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz yardımlar işlerinizi sağlamlaştırmak için iyi bir fırsat olabilir. Parasal konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Güçlü gördüğünüz kişilerden aldığınız destekler sizi duygusal olarak zorlayabilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazar gününe kadarhayatınızda bazı iletişim sıkıntılarına açıksınız. Önemli başlangıçları bir sonraki hafta yapın. Göz önünde olacağınız yerlerde iletişiminize dikkat edin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz. Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. Mesleğinizle ilgili önemli sorumluluklar almanız gerekebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>