Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde halüsinasyonlar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Bu konuda bugünlerde, arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İşle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha istekli olmanızı sağlıyor.

Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne, bu koşullarda biraz lüks bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınızilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi. Yakınlaşmanız pek mümkün görünmeyen biriyle fazlaca ilgilisiniz. Bu ilginizi dağıtmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor. Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz,  saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisiyle başlıyor. Bu enerji,  duygularımızı özgürce ifade etmemiz, kendimize yetmemiz, iradeli davranmamız pek kolay değil. İş hayatında veya özel yaşantımızda, tarafsız düşünmek ve bütünün hayrını gözetmek gerekiyor. Saat 07:14 Ay-Merkür görünümü, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz. Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığı toplumsal haklarımız, dostluk ve özel ilişkilerimiz anlamında benzetme yerindeyse aslan kesildiğimizi gösteriyor. Kimsenin kimse üzerinde baskın olmasını istemiyoruz. Belki çok ortalarda görünmüyoruz diye düşünebilirler. Ancak biz nerde nasıl davranmamız gerektiğinin farkındayız. Susuyorsak bunun bir sebebi var. Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, aile içindeki ilişkilerin, iletişimle güçlenmesi halidir. Konuşarak anlaşmak, fikirlerinizi paylaşmak, düşüncelerinizi açıkça ifade etmek için uygundur. Ailenizin yakınları özellikle genç yaşta olan kişilerle veya çocuklarınız varsa onlarla alakalı konuların görüşülmesi anlamında etkilidir. Sanatsal anlamdaki uğraşılar, iletişim ve aktiviteye dayalı her türlü bağlantının, yolculuk ve haberleşmelerin de göstergesi olarak olumludur. Eğer yenilik anlamında bir şeyi uygulamak istiyorsanız,  saat 15:32 olana dek halletmenizde yarar var. Saat 15:32-17:23 arasındaki Ay-Boşluk süresince, insanlara pek güvenmezsiniz. Çünkü duyduğunuz bazı haberler canınızı sıkmıştır. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunun karşılanması kolay olmaz. Boşluk  süresince, yaratıcı anlamdaki çalışmalara ağırlık verilebilir. Saat 17:23 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Ay etkinliğinde, hayal gücünüz genişler, sezgileriniz yükselir. Bu enerji merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcı ve şifalandırıcıdır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.  

5 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı birdönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, olumlu düşünmeye çalışmalısınız. Olayları gerçekçi şekilde değerlendirmeli, reel duruma göre pozisyon almalı, ama genelde pozitif olmaya gayret etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularla, arkadaşlarla ilgilenmek olumlu olabilir. Gruplar içerisinde paylaşabileceğiniz şeyler var.

5 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Olacak işlerinizi aksatmanız size zarar verir. Bugün biraz tembellik yapıyor gibisiniz. Sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok, toparlanarakbaşı yapmalısınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, ev ve yerleşime ait konularla ilgilenebilir ve aile görüşmeleri yapabilirsiniz. İlişkilerinizde yüksek tutku ve romantizm yaşayacağınız bugün, olası problemlerin üzerine gitmemeli, kendinizi sakince ifade etmeyi tercih etmelisiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızdaki konuşmalarınız hem işinize hem de sağlığınıza olumlu yansıyabilir. Güzel haberler alabilir ve yapılması gereken işlerinizin üzerine keyifle eğilebilirsiniz.

5 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor. Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

5 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

5 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 56"
Ay
Kova
16° 27' 06"
Merkür
Koç
17° 33' 25"
Venüs
Boğa
02° 53' 28"
Mars
Koç
00° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 56"
Satürn
Balık
16° 42' 34"
Uranüs
Boğa
22° 26' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 43"
Lilith
Başak
23° 30' 29"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>