Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde şanssız bir gündesiniz. Bugün partnerinizle aranızda çıkacak bir tartışma yüzünden moraliniz bit hayli bozulacak. Hiç suçunuz olmadığı halde parnerinizin tenkitleri, aşırı asabi tavırları ile karşılaşacaksınız.

İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız ataklarla, uygulanamayacak projelerle ters yöne gidebilir.

Alacaklarınızı tahsil edemediniz. Bu yüzden borçlu olduğunuz kişilere borcunuzu ödeyemiyorsunuz.

Parasal konular yanlış kararlar alıyorsunuz. Alacaklarınızın takibi konusunda çok esneksiniz. Bu yüzden kendi borçlarınızı ödemede güçlükler çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor. Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:58-05:01 itibariyle Ay, boşlukta ilerlemesine devam ediyor olacak. Saat 05:01 olduğunda ise sizlerin burcuna geçiş yapmış olacak. Bu saat diliminden sonra enerjiniz yükselmeye başlıyor. Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Venüs'ün konumu nedeniyle şansınız açılmaya başlamıştı. Bugün Ay'ın da Venüs ile uyumlu açısı aşk yaşantınızda da şanslı bir konumda olduğunuzu gösteriyor. Estetik yaptırmak veya dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız uygun bir gündesiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç fikirler bulacaksın!Güne ilginç fikirlerle uyanacaksın. Bugün parasal açıdan rahat olabileceğin ve önemli bir sorunundan kurtulabileceğin bir güne hazırlanıyor olabilirsin. Özellikle yakın zamanda yapman gereken ve seni düşündüren bazı ödemelerin gezegenlerin seyri ile ferahlatıcı gelişmeler yaşamana neden olabilir. Analitik yapını çok baskın bir şekilde etrafına ve rakiplerine gösterebileceğin bir gün seni bekliyor. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin hayata bakış açısı yüzünden ilişkini yeniden gözden geçirebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, çocuklarla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Eşinle ters düşmemek adına daha sakin ve yapıcı adımlar atmalısın. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmeyi tercih edeceksin. Arkadaşının davetini reddetmen, onunla aranızda sorun haline

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları yoluna koyacaksınız ama önce sis bulutlarının dağılması lazım. Karmaşayı ortadan kaldırmak için var gücünüzle aktif rol oynayabilirsiniz ama durumun netleşmesi için zamana bırakmak en önemlisi olacaktır.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde aldığınız sorumluluklar size ağır gelmeye başlayabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak kazalar gününüzün genel konusu olabilir. Ciddi problemlere işaret etmese de kötü olaylar yaşanmaması için özen gösterin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuza ilerlerken kendinize olan güveniniz artıyor. Bunun verdiği rahatlık içinde girişimci ruhunuzu, cesaretinizi öne çıkarabilir, cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. Lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyice hırslandınız. Bu enerjiyi işiniz ve kendi hedefleriniz için kullanabilirsiniz mükemmel. Ancak hayat temponuz ve başarılarınız yerine, yüzünüze taktığınız bir maske, etrafınızı yaralayan bir kılıç gibi kullanırsanız, bu dönemde hem çok fazla yara açacaksınız hem de geri dönüşü olmayan kalp kırıklıklarına sebep olacaksınız. Bu dönem ya çok güzel meyveler verecek ya da çok büyük kayıplara sebebiyet vereceksiniz. Tüm kontrol sizde, unutmayın.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçının. Kalbinizi, sanata, meditasyona, spiritüel konulara, duaya açın. Üçüncü gözünüzün gücünü derinden hissedin. Depresif konulardan uzak durun. Ayak masajı yaptırın. Deniz kenarında yürüyüş yapın. Bir çay molası verin. Moralinizi yüksek tutun. Sevdiğiniz arkadaşlarınızı arayın.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi iç dünyanızdaki devinimler, tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir. Bu yüzden, insanlardan uzaklaşma, eve kapanma ve kendi içinize dönme eğilimleri gösterebilirsiniz. Eğer içinizde anlayamadığınız duygular varsa, onları tanımlamak için bugünü kullanabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 42' 08" R
Ay
Oğlak
29° 09' 04"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Boğa
01° 21' 04"
Mars
Balık
29° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 25"
Satürn
Balık
16° 36' 02"
Uranüs
Boğa
22° 21' 48"
Neptün
Balık
28° 54' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 30"
Lilith
Başak
23° 22' 10"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>