Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, İkizler burcunda hareket ediyor. Öğlen meydana gelen Ay-Neptün zorlu açısıyla beraber aile ilişkilerinizde duygularınızın incineceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz yakınlığı etrafınızdan göremeyebilirsiniz. Venüs ve Satürn arasındaki zorlu etkinin aktif olduğu akşam saatlerinde maddi konularda sorunlar yaşamaya açık olabilirsiniz. Hesaplarınızdaki tutar beklediğiniz seviyeye ulaşmamış olabilir. Maddi değeri olan eşyalarınıza da dikkat etmeniz iyi olacaktır.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakileri yönlendiriyorsun!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Etrafındaki insanları yönlendirmek istediğin bir gün. Kafandaki planları onlarla paylaşabilir ve aynı zamanda da tepki göstermekten çekinmeyebilirsin. Bu yüzden sosyal medyada daha sonra pişman olacağın paylaşımlar yapmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Duyduğun haberlerden dolayı bugün telefon trafiğin oldukça yoğun geçebilir. Eğer çalışıyorsan, bugün kendini başkaları için öne atman mümkün olabilir. Bazen kendini yanlış ifade ediyor olabilir misin? Bugün bu durumu fark edebilir ve kendini doğru ifade etmek için uğraşabilirsin.

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızda var olan huzursuzlukların abartılı tartışmalara dönüşmemesi için sakin kalmaya önem vermelisiniz. Aile büyüklerinize karşı sessiz kalmayı tercih etmelisiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı dikkatsizlikler yaşanabilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı bilirken bir yandan eğlenceye de zaman ayırabileceğiniz, pratik zekanızı ön planda tuttuğunuz bir gün olacak.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekleri görmekte zorlanıyorsunuz. Hayatınızla ilgili yanlış kararlar almaya müsaitsiniz. Bazı konuları doğru değerlendiremiyorsunuz. Sınırlarınıza saygı duyulmasını istiyorsanız, siz de başkalarının sınırlarına saygı göstermek zorundasınız. Duygusal anlamda bazı kayıplar söz konusu olabilir. Bu ara aklınız sürekli geçmişte olabilir.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın içinde aktif ve katılımcı olmak önemli. Yeni eğitim imkanları sportif faaliyetlere başlangıç olası. Sabah saatlerinde ani olaylar gelişirken, öğleden sonra beklenen haberler gelebilir.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin naif ruhunuzu zorlayan bir gün. İlişkilerdeki katı, baskıcı ve aşırı realist tavırlar sizi yorar. Beklediğiniz parada gecikmeler yaşayabilirsiniz. En iyisi bugün olaylar arasında saklı kalan espri ve neşeyi sezgilerinizin gücüyle yakalayın. Masaj, pilates, yoga size iyi gelir. Her türlü estetik müdahaleden kaçının. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı yoga

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 20" R
Ay
Aslan
26° 49' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 04"
Venüs
Boğa
19° 53' 19"
Mars
Koç
11° 29' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 48"
Satürn
Balık
17° 47' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 03"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 16"
Lilith
Başak
25° 02' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>