Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük sorumluluklarınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Planlı olmazsanız zararlı çıkabilirsiniz. Gökyüzündeki gerginlik sizin için evle ilgili konularda yoğunlaşabilir. Günü mücadele ederek geçirebilir, aşırı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz saat 00:39 Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, içimizdeki çocuğu, güzel duygularımızı, bize haz veren ne varsa her şeyi gönlümüzün içinde baş köşeye oturtuyor. Çocuklarımızla, ailemizle, sevdiklerimizle ilgilenmekten yanayız. Kardeşimizle, kardeş gibi gördüğümüz arkadaşlarımızla dertleşmek, sohbet etmek yüreğimizdekileri paylaşmak bugün bizi hem rahatlatabilir hem de kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Aşk hayatımızla ilgili konularda da olumlu bir tesirdir. Saat 00:46 Ay-Venüs görünümü, mucizevi güzelliklere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun göstergesidir.  Amacınız eskinin üzerine bir sünger çekmek, yeni olana kucak açmaksa, bu enerji size inanç ve güven duygusu verecektir. Saat 13:37 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, hayatın tümüyle  içinde yer almak istersiniz.  Bu yüzden de derinlemesine düşünür. Nerdeyim ve nereye yol almaktayım diye içinizden geçirirsiniz. Gayet olumludur. Sevgi, merhamet, güzel duygular öne çıkar. Sezgileriniz güçlenir ve hayata olan inancınız yükselir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,  

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs ve Merkür burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. Cömert ve yüce gönüllü yapınız, her zaman sizi ön plana çıkarırken, yanlış kişilerle sizi karşı karşıya bırakabiliyor. Sezgisel yönünüzü kullanmalısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin de fikrini almanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kabuğunuzdan çıkıp kendinizi göstermenin zamanı geldi. Bugün eğlence konularında güzel fırsatlar belirecek. Kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz ve keyiflere daha açık olduğunuz bir gün olacak. Üstelik şans da sizden yana gözüküyor. İsteklerinizi gerçekleştirmeniz için nerdeyse bütün koşullar hazır şekilde sizi bekliyor olacak.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRLİKTE çalıştığınız kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacaksınız. Onlarla fikir birliği içinde olmak size başarı getirecek.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>