Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyin tavırların neden olduğu incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

7 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:03 itibariyle Venüs-Uranüs arasında gerçekleşecek mücadeleci görünüm, parasal konularda bir hayli ciddi düşünmenizi sağlayacak.  Ne olursa olsun kazanmak, sosyal bir çevre edinmek, hedeflerinizi gerçekleştirmek, düzgün ilişkiler kurmak arzunuz yoğun. Edindiğiniz tecrübeleri unutmadınız. Belki de bunları şimdi diğer insanlarla veyaanlamında değerlendirebilirsiniz. Ancak lütfen acele etmeden, oyunu kuralına göre oynayınız. Saat 07:59 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Pazar günümüz bu enerjinin etkinliği altında geçecek. İşin içinden çıkamadığınız konularda biriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır.  Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar  ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Saat 14:08 Güneş-Mars görünümü, bilinçaltınızda yer etmiş olayları, kişi ve durumları içinize atarak, bastırarak veya yok sayarak geride bırakamayacağınızı, bilakis bunlarla yüzleşerek hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Eğer bugünlerde her şey üzerinize geliyormuş gibi hissediyorsanız, bunların bir çoğu sizin fazla iyi niyetliliğiniz veya yanlış seçimleriniz nedeniyledir. Bunları kabul etmeniz halinde bilin ki yolunuz açılır, fırsatlar karşınıza çıkmaya başlar. Kendinizi suçlamak, kadere isyan etmek değil, tam tersine yeni bir hedef belirleyip, bu hedefi gerçekleştireceğinize inanmak en doğrusudur. Saat 17:01 Venüs-Mars görünümü, size destek bir kuvvettir. İlerisi adına doğru bir tercihte bulunmanız için size ışık olmaktadır. Geçmiş değil, şimdi gelecek önemlidir. Buna hazır olan Balıkların önünde yeni kapılar aralanır, fırsatlar doğar.

7 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mükemmel aşk hayatı isteyen bir kişinin öncelikle kendi hatalarını düzeltmesi gerektiğinin bilincinde olacaksınız. Hayatınız da olan kişi ile devam etmek adına önce kendi hatalarınız ile yüzleşeceksiniz. Sevginin önemini ve kaybetmemeniz için yapmanız gerekenlerin bilincindesiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, işiniz veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerle ilgili problemler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gereksiz risklere girmemeli ve biraz daha uyanık olmalısınız. Tam olarak bilgi sahibi olmadığınız konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesi eleştirerek hata arayışı içindesiniz. Çünkü bugünlerde siz de çok hata yapıyorsunuz. Onlar da sizi eleştirebilir. Söz dinlemelisiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızda ve sosyal çevrelerde alacağınız bir teklif sizi son derece mutlu edebilir. İnsanların beğenisini fazlasıyla üzerinizde hissedeceksiniz. Bir yandan da karşı taraftan alacağınız teklifle ayaklarınız yerden kesilebilir.

7 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Geçmiş günleri düşünebilir, yoğun bir duygusallık içine girebilirsiniz. Bu halden hızla sıyrılamasanız bile dikkatinizi dağıtmayı başarabilir ve arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz. Sosyal faaliyetleriniz hareketleniyor.

7 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partnerinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Etrafınızdakilere anlaşmazlıklarında arabuluculuk yapabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 10"
Ay
Kova
17° 13' 48"
Merkür
Koç
17° 35' 03"
Venüs
Boğa
02° 57' 34"
Mars
Koç
00° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 43"
Satürn
Balık
16° 42' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 17"
Neptün
Balık
28° 57' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 54"
Lilith
Başak
23° 30' 51"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>