Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda çok şanslısınız. Aradığınız aşkı buldunuz. Kaybetmemek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsınız. Bu tutumunuz ve hisleriniz sevgiliniz tarafından da fark edilmiş durumda.

İş hayatınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Beklediğiniz zammı da kısa süre önce aldınız. Bu tempo ve disiplinle çalışmaya devam ederseniz, işinizle ilgili bir sorunla karşılaşmanız çok zor.

Parasal açıdan beklentileriniz var. Bu beklentilerinizin bir kısmı bugün gerçekleşecek. Kısmen de olsa rahatlayacak ve maddi sıkıntınızı hafifleteceksiniz

Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok konuda arkadaşlarınız ve dostlarınızdan destek göreceksiniz. İş durumlarınıza bazı çözümler getireceksiniz. Katılacağınız bir davette yeni ve hoş insanlarla tanışacaksınız. Bu tanıştığınız insanlarla bazı konularda tartışmaya girip sinirli ve atak davranışlarınızla antipatik olacaksınız. Sade bir insansınız içiniz dışınız bir ama her ortamda doğru bildiklerinizi de hemen açıklamak doğru değil. Partnerinizle sıcak ilişkileriniz devam edecek.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:56 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay, huzurlandırıcı ve sakinleştirici, şifalandırıcıdır. Hayatı her yanıyla ılımlı ve umutlu bir pencereden görmenizde etkilidir. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünüm sayesinde kendinizi huzurlu, güvenli hissedebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirecek gelişmeleri sevinçle karşılarsınız. Sizi destekleyen bu enerji sayesinde aşk hayatınız anlamlı hale gelir. Kendinizi mutlu hissedersiniz. Karşı cinsle olan ilişkinizde gelecek adına umutlanırsınız. Sevdiğiniz insanlarla temasınız güçlenir. Kendinizi en olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında zihnimiz güzel olandan yana. Huzur bulmak istiyoruz. Aşık olmak istiyoruz, yeniden aşkla buluşmayı diliyoruz. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün detay gerektiren her işin peşinden koşuyorsun. Kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde şüphe ve takıntılara yer vermemelisiniz. Ruhunuzu arındıracak bazı sorunlarınıza çareler bulmalısınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanma içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olabilirsiniz. Bedeninize ait konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdakiyle inatlaşmamaya özen gösterin. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir kendinizle ilgili yapmak istediğiniz düşünceleri hayata geçirmenizin zamanı geldi. Gelecek tepkilere aldırmadan devam edin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki sizi etkileyen güçlü insanlar,konusunda üzerinizde gerilim ve stres yaratabilir. Kendi duygularınızdan ve düşüncelerinizden emin olursanız, problemleriniz daha rahat çözülür.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Kova burcundaki yolculuğuna tam gaz devam ederken, hayatınızdaki önemli kadınlarla duygusal bir krizi yaşarsınız. Sizin karşılık beklemeden, karşınızdakilere koşulsuz sevgiyi boca etme ruhunuz, herkes tarafından takdir edilir. Bugün pilates, yoga gibi bedeni dinlendiren çalışmalardan fayda sağlarsınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 21"
Ay
Kova
21° 07' 59"
Merkür
Koç
17° 43' 24"
Venüs
Boğa
03° 18' 06"
Mars
Koç
01° 09' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 15"
Neptün
Balık
28° 57' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 50"
Lilith
Başak
23° 32' 42"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>