Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilinizden bugün bir haber alacaksınız ve bu duruma çok şaşıracaksınız. Ona olan hislerinizi tekrar gözden geçirmeli ve ona göre bir tavır takınmalısınız.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır.

Maddi konularda sabah saatleri bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ve bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat olacaksınız.

Sağlık durumunuzu son günlerde çok ihmal ediyorsunuz ve bu konuda çok rahat davranıyorsunuz. Bu gidişle sağlık durumunuzda bazı olumsuz sonuçlar belirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınız inişli çıkışlı olacak. Gün içinde yaşayacağınız olaylardan duygusal olarak etkilenebilir ve karar almakta zorlanabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki sorunlar giderek büyümeye başlıyor. Artık bu sorunları çözmek konusunda isteksiz ve çaresizsiniz. Bugün akşam saatlerinde beklemediğiniz bir misafiriniz olabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine ele alırsınız. Birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bazı meseleleri halletmede zorlanmanın göstergesidir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Bu sizi oldukça yorabilir. Saat 15:01 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Sizi bedenen ve zihnen rahatlatabilecek kişilerle bir arada olmayı istersiniz. Farklı bakışlara tolerans göstermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Bulunduğunuz yerde huzurunuz olmasa bile, kendi iç derinliklerinizdeki güven duygunuzu ayakta tutmanın önemini bilirsiniz. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlılığını kaybediyorsun. Akşam farklı uğraşların içerisine dahil olmak, kafanı dağıtmana yardımcı olacak.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hâkim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında desteğiniz gerekebilir. Bazı işlerinizde dalgın olabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de şans size gelecek. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hıza pek yetişemiyorsunuz. Bugün birçok planınızı telefonla veya evden halletmeye çalışabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aileyle ilgili konular bugün gündeminizden düşmeyebilir. Gerçekçi ve objektif bir duruş sergilemeye çalışabilirsiniz. Sabah saatleri biraz daha keyifli olabilecek koşullara işaret ediyor.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>