Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir aşkın yeşermesine hiç benzemeyen, yeni bir ilişkinin başlangıcında görünüyorsunuz. Yakınlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla gelişen ilişkiyi aşka benzetemiyorlar.

Sizi mesleki bilgi ya da başkaerdemleriyle ilgili olarak yarışa kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. Bu barışçı kararlılığınız yakında onları dize getirebilir.

Gevşekliği kaldıramıyor, para işlerinde hassas olunması gerektiğine inanıyorsunuz. Bu konuda katılaştığınız zor deneyimlerinizin olduğu belli oluyor. Yakında bir sevinciniz olabilir.

İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün geçmişteki unutulmaz anıları bir bir aklınızda. Ama onu aramamaya kararlı görünüyorsunuz. Oysa ki bugünü, unutulmaz eski dostlukları anma günü ilan edebilirsiniz. Karakterinizde çok iyi gizlediğiniz ödünsüzlüğü su yüzüne çıkarmadığınız zamanlar, harika ilişkiler başlatıyor ve mevcut ilişkileri kalıcı dostluklara dönüştürebiliyorsunuz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, günümüz Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Öylesine gururlu ve öylesine güven dolusunuz ki, kimseye taviz vermezsiniz. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, içimizden geldiği gibi hareket etmemize engel olan ne varsa ondan kurtulmak arzumuzdur. Sanki her şey üstümüze geliyor gibidir. Tahammül edemediğimiz insanlar, olaylar bizi bir hayli yorar. Bu saatlerde kendimizi hiçbir yere ait hissetmeyiz. Mesafeli davranırız. Bu kendimizi korumak içindir. Kaçmak kurtulmak, özgür olmak isteriz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, pozitif düşüncelerin, güzel niyetlerin, huzurlu gelişmelerin işaretçisi olarak şifalı bir enerjidir. Kolaylaştıran, sıkıntıları gideren, anlayış ve anlamı güçlendiren bir etkidir. Bu sayede çiftler arasındaki iletişimde sevgi, şefkat ve empati tesis olur. Karşılaştığınız insanlar bugüne dek hiç görmediğiniz kişiler olabilir. Ancak bir şekilde işleriniz hallolur, karışıklık biter, ilerlemek kolaylaşır. Yolculuklar verimlidir. Yeni tanışmalar hayırlı yönde gelişir. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin kazanma günün! Şans senden yana. Günü mutlaka önemli görüşmelere ayır. Hoşlandığın kişiye kahve ısmarlamayı teklif et. Ya da birlikte çalışmak istediğin yere teklif götür. Miras, hukuki davalar gibi konular senden yana çözümlenebilir. Ortak yatırımlı konularda güç kazabilirsin. Bu vesile ile aile içinde ya da ortakların varsa onların yanında kendini bir kat daha değerli ve önemli hissedebileceksin. Bu durum seni biraz daha hırslı ve egolu gösterebilir ancak doğallığını kaybetmez isen insanlardan takdir de toplayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hayatının aşkıyla karşılaşmaya hazır ol!

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün fiziksel anlamda sizler için gayet yorucu ve hareketli bir gün olabilir. Aynı zamanda her işi yetiştirmeye çalışırken dikkatsizlikler ve yaralanmalara karşı da tedbirli davranmalısınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal yakınlık kurabilirsiniz. Hayatınızda mutlu bir dönem başlıyor.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün Yay burcuna geçmesiyle birlikte ev ve aileyle ilgili konulara zihnen çok daha fazla eğilebilirsiniz. Aile içi iletişimi hızlandırıp, artırabilirsiniz ancak bu süreçte sınırları çizmeye ve belirlemeye çalışmalısınız, aksi halde bu geçiş epeyce yorucu olabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretim ve planlama konularında değişimler olabilir. Başkalarının sebep olduğu verimsiz işleri düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Bugün ani harcamalar söz konusu olabilir, harcama konularını gözden geçirip planlamak önemli.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızdaki başarılarınız başkalarının hanesine artı olarak yazılmasın. Kendinizi ve yaptıklarınızı gösterme zamanı. Aksi takdirde sinirleriniz yıpranır. Haksızlığa uğradığınızı düşünürsünüz. Çalışma arkadaşlarınızla hiç sözlü tartışmaya girmeyin. Tansiyonu yüksek bir gündesiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>