Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni yılın ilk gününe, saat 09:11 itibariyle Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atıyoruz. İlişkinizle ilgili mevzularda, şefkatli ve düşünceli yaklaşımların size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönmesi anlamı taşıyor. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçlarına en az kendiniz kadar değer verebileceğiniz bugün, aşk oyunları gerek sizin gerekse partnerinizin ruhen beslenmesi açısından gayet olumludur. Eğer ilişkiniz yeni başladıysa, normal zamanlarda ilk adımı göstermekte çekinen doğal yapınızın tam tersine bugün kendinizden gayet emin bir şekilde karşınızdaki kişiye onu ne kadar beğendiğinizi açıkça belli edebilirsiniz. Aşkta pasif olmak yerine, aktif bir şekilde hareket etmekten zevk alacağınız bugün, akşam saatleri için uygun bir planlamada bulunarak güzel bir gün geçirebilirsiniz. Söz gelimi, sinema veya tiyatroya gitmek, romantik bir yemek, gerek ilişkisi olanlar ve gerekse yeni buluşacaklar açısından ruhunuzun beslenmesini sağlayıcı olabilir. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimi çok güçlü bir burçsun. Ancak aksine bugün herkesle diyaloğunu belli bir minvalde tutacaksın.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız ve aşk hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler ve sorumluluklar gündeminizde yer edebilir. Kariyerinizde kendinizi

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde arkadaş gruplar içinde olabilirsiniz. Liderlik yapacağınız konular olabilir. İlişkilerinizde bazı konuların farkına varabilirsiniz. Düzenlemeniz gereken konular gündeme gelebilir. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberlerden çok fazla etkilenebilirsiniz. Duygularınız çok yoğun olacak. Fakat yumuşak ve ılımlı davranabilirsiniz çünkü kendinize olanan güveninizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdan duyacaklarınız hayatınızda etkili olabilir. Sevdiğiniz insana duygularınız yoğun. Özel hayatınızda romantik etkiler altındasınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bu günü arkadaşlarınızla birlikte geçirmek istersiniz. Eski arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Buram buram nostalji kokan sohbetlerle adeta çocukluğunuza geri dönersiniz. Anılar, fotoğraf albümlerini düzenleyerek tekrar gözünüzde canlanacaktır. Küçüklüğünüzün geçtiği yerlerde vakit geçirin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 36' 01" R
Ay
Başak
00° 53' 27"
Merkür
Boğa
00° 19' 30"
Venüs
Boğa
20° 18' 26"
Mars
Koç
11° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 37"
Satürn
Balık
17° 48' 53"
Uranüs
Boğa
23° 15' 14"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 19"
Lilith
Başak
25° 04' 36"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>