Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz dalgalanmalara hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi.

Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor.

Fazla gecikmeden vefa duygunuzu harekete geçirip onu hak etmeyeceği yargılardan sakınmalısınız. Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dostlarınıza kendinizi tekrar, tekrar anlatma çabası içindesiniz. Onlar tarafından, biraz gününü gün eden biri olarak bilinmeyi kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlarınız olabilir ve bunları hiç ummadığınız birinden alabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, yaşadığımız yerden uzaklaşma arzumuzdur. Bizi kısıtlayan, yoran veya zorlayan ne varsa onu geride bırakmak isteriz. Ailemiz, ülkümüz, sahip olduğumuz değerlerimiz kıymetlidir. Güvenmediğimiz insanlara mesafe koyarız. Dost gibi görünen ancak hiç de öyle olmayan insanlara çizgi çekeriz. Bizim için artık geçmiş değil, gelecek önemlidir. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, bizi baskı altında tutan ve kendimizi birilerinin esiri gibi hissetmemize neden olan her şeyden kurtulma arzumuzun göstergesi. Eski borçlar veya yenileri, eski ilişki sorunları veya ailevi meseleler, evimizle ilgili pürüzleri bir an önce hızlıca halletmek taraflısıyız. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Sakin ve bilinçli şekilde duruma bakmak gerekiyor. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel ilişkilerimizle alakalı meseleler üzerinde geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz, kararlarımızı buna göre ele almamız gereken günlerdeyiz. Evimizi ilgilendiren konularda da, ilerisini hesap etmemizde yarar var. Bazen insan sürekli incelemekten, her şeyi hesap etmekten yoruluyor. Bazen kontrol etmek yerine, oluruna bırakmak istiyor her şeyi. Fakat bu enerji altında bunu yapmak bize yarar mı, zarar mı getirir diye bakmalıyız. Birbirimizin özgürlüklerine saygı duyarken, güven unsurunu da gözetmemiz lazım. Eğer kafamızda soru işaretleri varsa, tabii ki eşimizi, sevgilimizi, evladımızı koruyacağız, kollayacağız. Maceraya sürüklenmeyeceğiz. Fakat her şeyi de olumsuz, gereğinde fazla inceleyici, sürekli altında bir şeyler arayıcı tarzda ele almayacağız. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kızgın olduğun insanlara tepkini göstermek isteyebilirsin. Kısa bir tatile çıkabilirsin.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda cesur olmanız gereken ya da risk almanız gereken durumlar oluşabilir.Gizli aşk ve ilişkilere karşı önemli bir eğilim gösterebilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlerken daha girişken ve meşgulsünüz. Aynı zamanda kardeşlerle, yakınlarla ilgili hareketlilik de olabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken ışığınız ve enerjinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi bir rol üstlenebilirsiniz, cesur ve girişimci yönlerinizle ağırlığınızı hissettirebilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatlaşmalara dikkat edin. Aile ilişkilerinizde gerçekçi olun. Karşı tarafı gözünüzde gereksiz yere yüceltmemeli, oluşacak olaylara karşı net yaklaşımlar sergilemelisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim partnerle ilişkilerinizde zorlanmalarla karşılaşmanıza neden olur. Bir türlü işin gerçek yüzünü görememekten şikayetçi olursunuz. Aslında bu gerçekliği görmek istemeyen kişi kendinizden başkası değildir.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 44" R
Ay
Oğlak
01° 40' 05"
Merkür
Koç
16° 20' 49"
Venüs
Koç
28° 49' 36"
Mars
Balık
28° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 25' 06"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 32"
Lilith
Başak
23° 08' 32"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>