Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyor, ama sanki taktik bir davranışmış gibi bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Aşkta bunun iyi bir tarz olmadığını söyleyen deneyimli arkadaşınıza kulak vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınız tamamen kontrolünüz altında. Ama birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartıyor. İnisiyatif tutkunuzu biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para sıkıntınızı en aza indirmiş durumdasınız. Fakat paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var. Siz bunların lüks değil, gerekli harcamalar olduğunu düşünüyorsunuz, içiniz rahat.

İşinizin genel durumlardan özel olarak bir etkilenişimi var gibi görünüyor. Son ülke ve dünya sorunlarına karşı, farklı bir tedbirlilik içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerekli bilgileri elde edene veya bazı haberler ortaya çıkana kadar sabırlı olmanız gerekiyor. Gelirlerinizi, yatırımlarınızı, maddi durumunuzu veya bazı anlaşmaları ilgilendiren başlıklarda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulabilir. Kime güvenip güvenemeyeceğinizi bulmak veya ne isteyip ne istemediğinizi netleştirmek konusunda zorlanabilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, kişisel anlamda daha dikkatli, seçici, verimli, özgüvenli bir şekilde hayatımıza yön vereceğiz. Çalışacağız, çabalayacağız ve işimizde başarıyı önemseyeceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve dış dünyada bilgi ve tecrübemizle öne çıkacağız. İnsanlarla ilişkimizi, çevremizi, yaşantımızı planlı, programlı bir şekilde düzenleyeceğiz. Endişeli, takıntılı, vesveseli olmayacağız. Sağlığımızı önemseyeceğiz. Güzelliğimize, bakımımıza süs püs anlamında değil, sağlıklı yaşamak adına önem vereceğiz. Beceri geliştireceğiz. Zararlı alışkanlıklardan uzak duracağız. İnsanlara yardımcı olacağız ancak bu kendimizden sürekli vermek anlamında olmamalıdır. Boş oturmayacağız. Bir amacımız, hedefimiz olacak.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerekli bilgileri elde edene veya bazı haberler ortaya çıkana kadar sabırlı olmanız gerekiyor. Gelirlerinizi, yatırımlarınızı, maddi durumunuzu veya bazı anlaşmaları ilgilendiren başlıklarda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulabilir. Kime güvenip güvenemeyeceğinizi bulmak veya ne isteyip ne istemediğinizi netleştirmek konusunda zorlanabilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içerisinde karşılaşacağınız kişilerin ilgisi ve size olan olumlu yaklaşımları sizi şaşırtabilir. Aradıkları kişiymişsiniz türünde yaklaşımlara kendi çıkarlarınız doğrultusunda karşılık verebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken çok şey yapabilirsiniz. Ancak fazla aceleci olmamak gerek.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kıyamet... Tanışacağınız yeni biri hakkında iyimser davranacaksınız ama mali gücünüzü asla fark ettirmemelisiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata bakış açınızla parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıkların sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizle ilgili konularda blokajlar, problemler, sorunlar meydana gelebilir. Yöneticilerinize karşı saçma sapan kaprisler yapmayın, zam ve terfi istemek içinde uygun bir hafta değil. İş görüşmeleriniz pek olumlu sonuçlar vermeyebilir,girişimlerinizde hayal kırıklıları ile karşılaşabilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

10 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 22" R
Ay
Oğlak
21° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 47' 31"
Venüs
Boğa
00° 39' 29"
Mars
Balık
29° 30' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 33"
Satürn
Balık
16° 33' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 53"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 35"
Lilith
Başak
23° 18' 25"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>