Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün olabilir. Aşk yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz bugün, çekiciliğinizden faydalanın. Romantik açıdan güzel bir gün olabilir. Öğle saatleri size heves ve şans getirebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. İş yaşamında yüksek bir tempo yakalayabilirsiniz. Ama atacağınız adımlarda dikkatli olun.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulardaki gerginlikler ya da yanılgılar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, bu konuda bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz. Oluşan şartlara zamanında uyum gösterme yönünde pek becerikli olmadığınız düşünülse de, bu sıralar bu tür bir gelişmede oldukça atik davranacaksınız. Değişiklik arzularınızı bazı konularda baskılamanız, biraz gerginliklere yol açabiliyor.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, bizi bir şeylerin sıkıştırdığını, arzu ettiğimiz gibi hareket etmediğimizi gösteriyor. Buveya özel hayatımızda yaşanabilir. Bireysel olarak herkes bizden bir şeyler bekler. Biz de onlardan talepte bulunuruz. Bizi hafife almalarından hoşlanmayız. Yapmamız gereken, haklı olduğumuz konuda fikrimizi söylemek ancak gerektiğinde başkalarıyla el sıkışmayı da bilmektir. Saat 10:56 Ay-Venüs görünümü, işimizde maddi ve manevi anlamda kazançlı çıkma arzumuzu işaret ediyor. Sıradan bir hayat ve ilişkiler bizi yoruyor. Sağlam ve güvenilir olmayan ne varsa bizi rahatsız ediyor.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınla ilgili yapmak istediğin değişikliklerin destek görmesi, daha fazla çabalamanı sağlayabilir.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli aşk hikayeleri ve maceralara karşı dikkatli olmalı, kendinizi baştan sona yanlış sayılabilecek bir ilişki içerisine atmamalısınız. Zira özel yaşamınızda hâlâ sorunlar yaşıyorken bu tarz durumlar sizi daha da işin içinden çıkılamaz bir hale getirebilir. Doğruluk her zaman ve her yerde en güzel erdemdir.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde karışık konular yer alabilir. Belki bir kriz yaratan durumla karşılaşabilirsiniz. Daha sakin düşünmelisiniz. Maddi konularda gerçekçi kararlar almanız gerekebilir. İşlerinizde doğru bir planlama ile güzel sonuçlar alabileceksiniz. Ancak duygusal açıdan üzerinizdeki stresi atmaya bakmalısınız. Olaylara daha geniş açıdan bakmak yarar sağlayacak.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ruhunuzda esecek huzursuzluk rüzgarlarına işaret etmekte. Karşıt burcunuz Balıkta ilerleyen Güneş kararlarınız da neyin doğru neyin yanlış olacağı yönünde bocalamanıza ve kendinizi baskı altında tutuluyor hissetmenize sebep olabilir. Bu durumilişkinizde gerginlikleri yanlış anlaşılmaları ve zamansız tepkileri beraberinde getirebilir. Bugün önemli kararlar almamalı ve suskunluğunuzu muhafaza etmelisiniz. İşinizle ilgili beklediğiniz bir haber ya da finansal kaynaklı gelişmeler de yaşanacak gecikmeler zihninizi daha da fazla bulandırmamalı. Sabırlı davranmalı ve ilgi duyduğunuz bir konuya yönelerek rahatlamaya çalışmalısınız. Beraberliği olmayan Başak burçları ise duygusal hayatlarında aldanmalar yaşanabilir bir anlık duygusallığın sizi üzecek sonuçlar doğurabileceğinin bilinci ile hareket edin.

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelikve uğraşlar söz konusu olurken farklı yaklaşımlarınızla zor sorunlara pratik çözümler getirebilirsiniz. Detaylara, hesap işlerine bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken günlük işlerinizi halletmek sizi rahatlatacak. Hırsınızı iyi yönlendirmeli ve özellikle aile hayatınızdaki insanlara elinizden geldiğince yardımcı olmalısınız.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük hayata bir es verip kendinizi ön plana koymalısınız. Herkese faydalı olamaya çabalarken kendinizi unutmayın. Çocuğunuz ve eşinizle aranızda bir gerginlik ortaya çıkarsa sağduyulu yaklaşın.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Zekanıza güvenerek güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. His hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 36" R
Ay
Balık
16° 14' 42"
Merkür
Koç
18° 43' 26"
Venüs
Boğa
05° 27' 58"
Mars
Koç
02° 31' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 53' 16"
Uranüs
Boğa
22° 33' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 42"
Lilith
Başak
23° 44' 23"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>