Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir. Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz, saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisi altında başlarken, -Her zorlukta bir kolaylık var sözünü gün boyunca rehberimiz yapmamız gerektiğini gösteriyor. Kendinize güvenmek, inanmak, kuruntularınızın esiri olmadan bilinçli hareket etmeye çalışmak rahatlatıcıdır. Bu görünüm, bizi hangi konularda zorlayabilir. Tutkularımız, kimi zaman kuşkularımız, derin izler bırakan yaşadıklarımız bizi gün boyu düşündürebilir. Her türlü sorunun en can alıcı olan tarafı kafanızı kurcalar. Hayatınızın sadece sorumluluklardan ibaret olduğunu söyleyen iç sesiniz, sakin ve barış yanlısı olan, sağlam düşünen benliğinize savaş açmış gibidir. Şunu söylemekte gibidir. â€'Ne oldu bu kadar çalıştın, sabrettin, didin de eline geçti. Bak hala aşk konusunda yerlerdesin ve hala idareli yaşamak zorundasın. Sevgili Dostlarım, öncelikle lütfen sakin olmayı deneyelim ve ardından bizi kendimizle çarpıştıran, çileden çıkaran ne varsa mantıklı bir şekilde gözden geçirelim ve başkalarının etkisi altında kalmayalım. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süreli bir ilişkin varsa bunu bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Dışarı çıkıp kafanı dağıtabilirsin.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk yaşantınızla ilgili bazı konularda ısrarcı olmaktan çekinin ve karşı tarafı özellikle suçlama huyunuzdan vazgeçin. Zira bazı konular sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Ortak yaşama uyma konusunda partnerinizin size zorluk çıkardığını düşünebilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi olayları kişisel olarak değerlendirmeyin ve bunlarda başka bir alternatif arayın. Sevdiğiniz kişiyi her şeyle kabul etmeye çalışın. Bazı konularda zor olsa bile istediğinizi yaptırmak mümkündür. Ancak bu kesinlikle ısrarcı bir şekilde davranarak olmamalıdır. Tatlı dil her zaman kazandırır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, sevdiklerinizle ilgili konulara stres getirmekte. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha sakin düşünmelisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmenizve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projeniziverenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise Aşk'ın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Egoların kuvvetli olduğu bir gün olabilir, benlik algınız son derece güçlü, inatçı ve dediğim dedik olabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde güçlü duygulardan dolayı ortaya çıkabilecek patlamalara dikkat etmelisiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli planlarınızda tutkuyla hareket etmek sizi hayata bağlayabilir. Aşk için yapacağınız harcamaların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu çocuğunuzun ya da partnerinizin taleplerine cevap vererek geçirin. Ortak vakit geçireceğiniz sosyal aktivitelere katılın. Dostlarınızla birlikte olun.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. Sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 47" R
Ay
Balık
28° 17' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 57"
Venüs
Boğa
06° 29' 11"
Mars
Koç
03° 09' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 26"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 27"
Lilith
Başak
23° 49' 54"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>