Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve siz de onlara yardım edebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:50 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerlediğinde, ifade gücünüzü yükseltici ve özgür bir biçimde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Her ne kadar belli bir grubun içinde yer alsanız da, bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeniz mümkün değildir. Çünkü böyle gittiği takdirde, hedeflerinizi gerçekleştirmeniz neredeyse imkansızdır. Yaşam stilinizden düşüncelerinize kadar çevrenizdeki kişilerden çok daha zeki ve farklı olduğunuzun bilincindesiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, geleceği düşünerekhayatından eğitime kadar her alanda istikrarın önemini vurguluyor. Aşırı gurur, gereksiz alınganlık, sağlıksız ego sizin başarınızın engelidir. Tercihinizi yaparken bugünü değil ilerisini düşünün. Bir hedefiniz olsun ve bunun için mücadele edin. Bol bol çalışın. Gelişimi merkez alın. Sizi yoran, üzen, zincirleyen, risk taşıyan işlerden uzak durun. Kararlı olursanız, başarı sizindir. Saat 22:16 Ay-Merkür görünüm etkisinde bizi rahatsız eden konular üzerinde konuşuruz. Bizi anlamalarını bekleriz. Anlaşılmayı umarız. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ritmini devam ettirmek isteyeceğin bir gün. Son dakikada gelişen olaylar, işlerini iptal edebilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk yaşantınızla ilgili bazı konularda ısrarcı olmaktan çekinin ve karşı tarafı özellikle suçlama huyunuzdan vazgeçin. Zira bazı konular sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Ortak yaşama uyma konusunda partnerinizin size zorluk çıkardığını düşünebilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi olayları kişisel olarak değerlendirmeyin ve bunlarda başka bir alternatif arayın. Sevdiğiniz kişiyi her şeyle kabul etmeye çalışın. Bazı konularda zor olsa bile istediğinizi yaptırmak mümkündür. Ancak bu kesinlikle ısrarcı bir şekilde davranarak olmamalıdır. Tatlı dil her zaman kazandırır.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe dair endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Kazançlarınız ile ilgili yeni projeleri hayatınıza katmak isteyebilirsiniz. Finansal konularla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. Yeni birkonusu içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bazı konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde yapacağınız planlarınızda mantığınız önde olacak. Kısa veya uzak seyahatlere dayalı organizasyonlarınızda kendinizi mutlu ve çok huzurlu hissedebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Başarılı çalışmalar yapabilir, düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. Uzakta bulunan yakınlarınızın çeşitli işleriyle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 50" R
Ay
Balık
27° 33' 33"
Merkür
Koç
19° 13' 53"
Venüs
Boğa
06° 25' 27"
Mars
Koç
03° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 14"
Satürn
Balık
16° 57' 11"
Uranüs
Boğa
22° 35' 60"
Neptün
Balık
29° 02' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 17"
Lilith
Başak
23° 49' 34"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>