Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir geçmişte almış olduğunuz bir karar, yeniden düşünülerek ele alınmayı gerektirecek. Uygulama konusunda uzun süren çekinceleriniz olabilir. Çok canlı, hareketli bir kişiliğinizle çevrenizde aranılan birisiniz. Yapmayı planladığınız şeyleri geciktirmiyorsunuz. Bu hareketliliği birtakım kaçınılmaz nedenlerle, bir miktar azaltmak durumunda kalabilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüz, saat 05:46 Merkür-Pluto görünümüyle başlıyor. Bu enerji, deneyimlerinizi göz önüne alarak maddi ve manevi anlamda güçlenmenizi sağlayacak kararlar vermenizde yardımcı olur. Kişi,  şöyle bir bulunduğu ortama, şartlara, ilerisine bakar. Şu konularda dikkatli ve  attığım adımın bilincinde olarak kararlarımı vermeliyim der. Aşk hayatında tatmin olmak ister. Hiç kimsenin kendisine yanlış yapmasına, haksızlık etmesine, çıkarlarını zedelemesine izin vermez. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümünde, yenilikte bulunmak isteyen birey, öyle bir adım atmak ister ki, çekilen tüm sıkıntılara değsin ve geleceği garanti altında olsun.  İşte bu bakış açısı dürtüsel bir şekilde sizde baskı uyandırır. Ancak şartları gözden geçirmek ve bu enerjilere güvenerek değişimde bulunmamak gerekir. Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, bir takım sorunlarımızı sadece kendi bakış açımızla ele almamakta yarar var. Bazen şartlar zorlayıcı olabilir. Bunları mantıklı, soğukkanlı ve enine boyuna düşünürsek, uygun bir çözüm bulabiliriz. Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü ilişkinin selameti açısından her iki tarafın da arkadaşça konuşmanızı gerektiricidir. Yersiz ve abartılı olan tavırlar geri dönüşümü olmayan sıkıntılara yol açabileceğinden dikkatli olmakta yarar vardır. Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Boşluk süresince Ay, görünüm oluşturmayacağı için, zihnimiz herhangi bir konuda net bir görüş sahibi olmayabilir. Yenilik içeren konularda beklemede kalmakta yarar var. Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, Ay-boşluk ve geri hareket dönemiyle örtüştüğünden lütfenhayatımız başta olmak üzere yurtdışı, eğitim ve ticari konularda çok dikkatli bir incelemede bulunmanın önemini vurguluyor. Her işimizi mutlaka gözden geçirelim ve hemen karar vermeyelim. Ayrıca geçtiğimiz 17-18 Nisan tarihinde verilmiş veya üzerinde düşünülmüş meseleleri de, artı ve eksileriyle ele alalım. Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Yakın ilişiklerde olduğunuz kişilere, iyi niyetle yaklaşacak ve onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışacaksınız. Arkadaşlık konusunda fazla iyimser davranıyorsunuz. Dikkatli olun.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafta olan bitenle çok fazla ilgilisiniz, her şeyi öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, haber akışını ve konuşulanları takip etmek o kadar kolay olmayabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde, sanatsal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir veya kendinizi gösterebilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Günün ikinci yarısı daha akıcı geçebilir. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Değişimlere daha kolay ayak uydurabilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZLE duygusal bağlarınızda artış gözlenecek. Birlikte güzel kararlar verebilir, ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sanatsal işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızdan güzel destekleriniz olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz.Baharın nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra zihniniz de Ay gibi boşluk etkisine girebileceği için rahatlamaya ve özellikle bedeninize odaklı keyif alanlarına yönelebilirsiniz. Birlikte olmaktan keyif duyduğunuz kişilerle değerli sohbetlere girişebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>