Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç beklemiyordunuz, ama bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor. Dostlar alışverişte görsün niyetiyle başladığınız ilişkiniz, hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor.

Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu. Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor.

Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu gayet olumludur. Aşkı yüceltir, ruhsal anlamda rahatlatır. Partnerinizin hayatınızdaki yerini, önemini, hayallerinizi, en derin isteklerinizi, duygularınızı iç görünüzü ve maneviyatınızı yükselterek ele almanızda rehberlik eder. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu seyri egomuzu güçlendirir. İçimizde bir şeylerin uyandığını hissederiz. Bizi rahatsız eden meseleleri kendimize güvenerek çözebilme yetimiz var. İç sesinizin size rehberlik yapmasına izin veriniz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mükemmeliyetçiliğine vurgu yapan gökyüzü, eleştirmene neden oluyor. Sevdiklerine karşı toleranssız olabilirsin.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdaki soru işaretlerini açıkça ifade etmeli; ancak farklı fikirlere de tolerans göstermelisiniz. Değer verdiğiniz kişilerle daha sık iletişim kurarak mevcut sorunları daha çabuk çözebilirsiniz. Göreviniz olmayan işleri üzerinize almamalısınız. Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Sakin olmanızda fayda var.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından oldukça tozpembe bir gün olabilir. Eşinizle, sevgilinizle birlikte hareket etmekten, konuşmaktan, paylaşmaktan keyif duyabilirsiniz. Eşinizin, sevgilinizin size göstereceği ilgiyle şımarabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamak için büyük bir gayret göstereceksiniz. Zaman zaman kuruntularınız artsa bile bunların üzerinde durmayacak ve kararlarınızı uygulamak için büyük bir gayret içine gireceksiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız. Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız. Karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Maddi durumunuzdaki ve gelirlerinizdeki bereket enerjisini çarçur edebilme potansiyeline sahipsiniz. Bu şekilde devam ederseniz maddi dengenizi kaybetmeniz kaçınılmaz hale gelir.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 25' 18" R
Ay
Boğa
08° 49' 33" R
Merkür
Koç
21° 22' 25"
Venüs
Boğa
09° 53' 16"
Mars
Koç
05° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 53"
Satürn
Balık
17° 10' 57"
Uranüs
Boğa
22° 45' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 31"
Lilith
Başak
24° 08' 17"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>