Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor. İlişkiyi resmileştirmek düşüncenizde, bir de koşullara danışmanızda yarar olacak.

Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Zekice alacağınız kararlar, size hak ettiğiniz hedefleri gösterecek.

Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partneriniz de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor. Biletinize vuran amortiyi talihsizlik olarak görmeniz, şansınıza epeyce güvendiğinizi gösteriyor.

Bugünlerde hayatınızdaki önem sıralamasını doğru yapmanız gerekiyor. Değişik konularda çelişkiler içine düşmeniz söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde daha büyük sevinçler yaşayabilirsiniz. Bugün içinizde bir coşku var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu coşkunun tek taraflı yaşanmadığını ve onu hak edişin de tek taraflı olmadığı inancı içindeler. Yeni yıl size duygusal konularda biraz cömert gelmiş gibi.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 01:06 Ay- İkizler burcu geçiş etkinliğinde yeni haftamıza merhaba diyoruz. İşimiz, gücümüz, sorumluluklarımız önemlidir. Bu bilinçle hareket etmekte yarar var. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, bir yandan ilişkilerde bağımlılığı arttırırken diğer yandan size hiç uymayan şartlar nedeniyle sıkılmanıza neden olabilir. Evet, bazı durumlar umut verici gibi görünmektedir. Ancak diğer yandan henüz yerli yerine oturmamış şartlar sizi düşündürebilir. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde herhangi bir mesele üzerinde düşünüyorsak iyice analiz edelim. Bazen insan bir olayı taraflıca ele almaz. Sadece o an için, hissettikleriyle harekete geçer. Biz gün boyunca sağlıklı bir karar verebilmek için tüm olasılıkları gözden geçirelim. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinle ilgili ufak tefek problemler canını sıkabilir. Annene ya da anne tarafından bazı kişilere dair konular ön planda.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklık gerektiren konuları kapsayan başlıklarda hızlı ya da beklenmedik gelişmelere açık bir aydasınız. İş birlikleri ya da mevcut ilişkiler zorlanabilir. Sevdiğiniz kişilere karşı daha anlayışlı olmalısınız.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak sizin için önemli olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat edin. Eşinizle ilgili konuların daha fazla farkında olmaya çalışın. Birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gezmeli, dolaşmalı ve biraz soluklanmalısınız. Değişik yerler ruhunuza iyi gelebilir. Ailenizde, aşkta ve kariyerinizde yaşadığınız iletişimsel sıkıntılar artık geride kalmaya başlıyor.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz.Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Evinizle ilgili meydana gelen elektrikli ve mekanik alet arızaları had safhaya ulaşmış olabilir. Üstelik ebeveyn ve akrabalarla olan iletişiminizdeki ağır enerjiye de dikkat etmelisiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>