Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uçuk projeleriniz sevgiliniz tarafından pek kabul görmüyor gibi. Onunla paylaşamadığınız bambaşka şeyler de olabilir. Aşk ilişkiniz ve hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz.

İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık. Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz.

Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz. Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor.

Dostluk başka, alışveriş başka anlayışı ancak, dostluğun değil, alışverişin ön planda tutulduğu ilişkilerin özdeyişi olabilir. Sevdiğiniz iki arkadaşınızın çıkmaza doğru giden dostlukları bu anlamda dersler taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi ateşleyebilir. Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz birileri var

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:49 Ay-Yengeç geçişinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, zayıf olduğunuz, bir türlü karar veremediğiniz, kafanızın içinde yerli yerine oturtmakta zorlandığınız meseleleri gerçekçi bir şekilde ele almanızda, uzun vadeli olmayanı tespit etmenizde yardımcıdır. İlişkinizi şöyle iyice bir gözden geçiriniz. Bunu yaparken, ne fazla iyi niyetli ne de çok baskıcı olmayınız. Olana bakınız. Diyelim ki, bu ilişkiden kurtulmak istiyorsunuz. Bu görünüm, iradenizi güçlendirerek size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Şunu unutmayınız ki, hangi konuda olursa olsun eğer güven, sadakat, tutarlılık, denge ve kalıcılık yoksa, baş ağrıtır ve ağrıtmaya devam eder. Siz de buna göre bugün iyice bir gözlemde bulununuz. Aksaklıkları veya olumlu olanları tespit ediniz. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, anlaşan çiftlerin evlenmeye karar vermesi, çocuk düşünenlerin bunun için gerekli düzenlemeleri yapması, yeni bir aşkın filizlenmesi veya aranızdaki bir problemin çözüme kavuşması şeklinde şans vericidir. İş sözleşmeniz yenilenebilir veya ortaklıktaki problemler giderilebilir. Saat 15:52 Ay-Venüs arasındaki görünüm, neyi nasıl yapmanız gerektiği hususunda sizi destekleyicidir. Kendinizi yönlendirme gücünüz yüksektir. Aşk hayatınızla ilgili konularda pozitif gelişmelerin yaşanacağına dair umudunuzu korumanızı tavsiye ediyorum. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, üstlendiğin işlerde çok verimli olamayacağını gösteriyor. Sakin bir gün geçirmen, sana iyi gelecek.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa yoldan para kazanma arayışları esnasında düşünmeden kararlar alabilirsiniz. Somut adımlar atmadan önce, daha fazla sorgulamalı ve araştırma yapmalısınız. Aksi halde büyük hatalar yapma olasılığınız çok yüksek.Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları düşünmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde karşıtlıklar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Ani kopmalar olabilir. Gün içinde işlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız. Duygusal olarak güçlü durabileceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Başaklar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayı da bırakın.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde duygusal sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Özel hayatınızda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Sevdiğiniz insanla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir perşembe gecesi deneyimleyebileceksiniz.Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkinizde romantizm ve huzur deneyimleyeceksiniz. Ortaklıyapıyorsanız başarınızı kutlayabilecek bir dönemdesiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 40" R
Ay
Balık
03° 09' 19"
Merkür
Koç
18° 10' 48"
Venüs
Boğa
04° 20' 44"
Mars
Koç
01° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 31"
Satürn
Balık
16° 48' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 40"
Lilith
Başak
23° 38' 20"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>