Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz var ve yapıcı olmak durumundasınız. Değişiklikler yapmak istiyorsunuz, ama daha sabırlı olmalısınız. Çevresel şartlar, bazı pürüzlere işaret ederken, öğleden sonra saatleri gergin olabilir.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Zaman zaman karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.

Çatışmalar yaşasanız da meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak görebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ticari girişimler ve yurt dışı bağlantılarının gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Girişimci çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:30 itibariyle etkisi hissedilecek Ay-Yengeç burcu geçişi,  dış dünya ile hassas bir şekilde iletişimde bulunmanızı sağlar. Eski günleri anabilir, dostlarınızı arayabilir, sevdiklerinize olmak istersiniz. Size ait olan her şey bugün önemlidir. Derinlerinizde saklı olan duygular  biraz sıkılsanız, hemen yüzeye çıkmaya hazır beklerler.  Böyle anlarda gözleriniz dalar gider.  Eğer sevdiklerinizden uzakta iseniz, bazı kişilerle aranızda sorun varsa hassasiyet daha da yükselir. Ancak bu enerjinin olumlu bir tesiri vardır. Sözgelimi  eski dostlarla olan irtibatınızı kuvvetlendirir. Sizi bir araya getiren tesadüfler yaşanabilir. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, paranızı özellikle dikkatli bir şekilde harcamaya çalışmanın doğru olacağını gösteriyor. Çünkü bu enerji, insanı bir anda risk taşıyabilecek alımlara yöneltebilir, kararlar verdirebilir. Bildiğiniz gibi, yöneticiniz Merkür geri harekette. Onun içindir ki, temkinli olmakta yarar var. Bu görünüm, saygınlık kazanmak, sevilmek, değerli bulunmak ihtiyacınızı yükseltir. Sevdiklerinize sürprizler yapmanızı da sağlayabilir. Biriyle aranızda sorun varsa, bunu gidermek veya karşı tarafın bir adım atmasını beklemek, bu enerjinin özünde yer alır. İnsanın, zorlu günlerinden sonra, mutlu olmak arzusunun işaretçisidir. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları telafi şansı bulabileceğiniz gibi, yanlış ilerlemeniz durumunda bazı işler ya da kafanız karışabilir veya fikir çatışmaları gündeme gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve kazançlar konularında hareketlilik gözüküyor. Bir süredir üstünde çalıştığınız projeleriniz nihayet meyvesini verebilir. Meslek birliği ya da mezun toplantıları gibi davetlere katılmayı ihmal etmeyin. Bu ortamlar sayesinde gelecek projelerinizle ilgili destek bulmanız kolaylaşabilir. Çevrenizi genişletin.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Siz partnerinizi genel olarak inceliyor ve onda sizin yarınızı tamamlayan bir şeyler buluyorsunuz. Bugün aşk yaşamınıza çok sıkı sarılmak isteseniz de o bir süreliğine uzak yerlere gidebilir. PARA: İş yaşamınızın bugün rekabet ve mücadele içinde geçmesi canınızı sıkabilir ama unutmayın sürekli sizin isteklerinize saygı ile eğilecekler. SAĞLIK: Bedensel olarak müsait olmadığınız yükü kaldırdığınızda baldırlarınızda ağrı oluşabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 03"
Ay
Kova
23° 29' 04"
Merkür
Koç
17° 48' 33"
Venüs
Boğa
03° 30' 25"
Mars
Koç
01° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 57"
Satürn
Balık
16° 45' 10"
Uranüs
Boğa
22° 27' 49"
Neptün
Balık
28° 58' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 23"
Lilith
Başak
23° 33' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>