Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Oysa karşı taraf buna çok hazırlıklıydı.

Büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Çünkü elinizdeki işle kendi kendinizi de sınamış olacaksınız. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Birikim sağlayamıyor, günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama ciddi bir şekilde iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte biraz başınızı ağrıtacak. Karar sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile meselelerine her zamankinden fazla eğilmeniz herkesi mutlu ediyor. Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalmanız keyfinizi yeterince kaçırıyor.

14 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 03:58-22:16 arasında Ay-boşluk etkisi altında olduğumuz için, birileri üzerimize geldiğinde veya işler umduğumuz gibi gitmediğinde canımız sıkılır, tepkide bulunabiliriz. Ancak ne yaptığımızı, ne ettiğimizi bilelim. Saat 20:40 Ay-Chiron görünüm etkisinde, kendi çıkarlarımızı öne alırız. Lehimize gelişmeler bekleriz. Bize destek olunsun, sıkıntılarımız sona ersin isteriz. Fakat bu dayatmamız, inatlaşmamız anlamına gelmiyor. Şartları göz önüne almayı, duruma göre hareket etmeyi de bilmeliyiz. Saat 22:16 sonrası Ay-Oğlak burcu seyri başlıyor. Aşk hayatımızı ilgilendiren konuları gözden geçirmekte yarar var. Özellikle iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmelisiniz. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

14 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Yaşadığın finansal sorunlarının bir kısmı çözülüyor, bu seni rahatlatacak. Rekabetin yüksek olduğu bir ortamda çalışıyorsan, farklı bir alana yönelmek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda kendine doğru yolculuğa çıkabilirsin. İçsel yolculuğunun konusu ise geçmişte aldığın kararların ne kadar doğru olup olmadığı. Kendini şımartmak için de harika bir gün. Kuaför, alışveriş, spa, masaj, bakım? Aklına gelen başka şeyler varsa, listene eklemeyi ihmal etme. Akşam saatlerine doğru, evliysen eşinden, birlikteliğin varsa sevgilinden alacağın romantik mesajla keyfin yerine gelebilir.

14 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularınızla olan duygusal yakınlığınız ile çevreden gelen destek sayesinde kendinizi size güvende hissedebilir ve böylece olumlu enerjiler altında daha mutlu olabilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı gelişmelere tanıklık edebilirsiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili işlerde dağınıklık ve kararsızlık gündeme gelebilir. Kendi iç sesinize de kulak vermelisiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizi süsleyerek sunduğunuz için ikna kabiliyetiniz mükemmel. Sizde şeytan tüyü var.

14 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anlaşılmadığınız hissi gün boyu içinizi kemirebilir. Güvensiz ve savunmacı davranıp kendinizi ve etrafınızı yıpratmak yerine, yeni tatlar denemek için fırsatlar yaratın. Yeni kokular, tatlar duyularınızı harekete geçirir. Siz kendinizi anladıkça ortam düzelecektir.

14 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Yay burcunda seyahat eden Ay, evinizdeki ilişkilere ışık tutacak. Ebeveynle diyaloglar ya da ev düzeninizle ilgili düzenlemeler önemli olur. Ev dekorasyonuyla uğraşmak vaktinizi alır. Eve gelen misafirlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dış dünyayla özel hayatınız arasında vereceğiniz öncelikleri saptamak zaman alabilir.

14 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>