Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun maliyetini neden bütün insanlara çıkarıp kendinizi herkesten soyutluyorsunuz ki? Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize büyük haksızlıklar yapıyorsunuz.

Kendinizi bu kadar işinize kaptırmanız size maddi yönden büyük kazançlar getiriyor fakat çevrenizden de gittikçe soyutlanmanıza neden oluyor. Başarınızı takdir edip sizden yeni projeler bekliyorlar. Sizin beklentilerinizi karşılayan bir teklif alabilirsiniz.

Bazen paranın gücünü sadece kendiniz için kullanmak istiyorsunuz. Yakınlarınızın da size ihtiyacı olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyin. Yeni bir ortaklık başlangıcı olabilir.

Son zamanlarda fazlaca uykusuz kalmaya başladınız. Kendi yorgunluğunuz yüzünden arkadaşlarınızı kırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık sebatkarlıklarınızın meyvelerini toplayacağınız bir dönemin içine giriyorsunuz. Aylardır yoğun bir tempo içinde çalışmanız, dostlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu hafta sonundan itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Bu hafta sonu akrabalık ilişkilerinde de hızlanma görülüyor. Ziyaretçi akınına uğrayabilirsiniz. Güler yüzlü oluşunuzu, cömert ve ikram sahibi biri olmanızı seviyorlar. Fakat sık sık yalnız kalma isteğiniz daha ağır basıyor.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:04 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişinde, gelir ve gider dengenizi sağlıklı bir şekilde oturtmak isteğiniz son derece yoğundur. Uyumlu ve huzurlu  bir hayattan yanasınız. Ay-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla ruhunuza iyi gelen ne varsa ona yönelirsiniz. Partnerinizle paylaşımda bulunmaktan hoşlanırsınız. Onun davranışlarını önemsersiniz.  Kaba saba hareketler gördüğünüzde canınız sıkılır. Saat 07:14 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez oluşacak. Bu enerji, başkalarıyla alakalı her türlü paylaşım, maddi ve manevi yönde oluşması mümkün değişimlerin işaretçisidir. Finansal sorunlar gündeminizde önemli bir yer işgal edebilir. Mal, mülk taksimi, ödenmesi gereken borçlar, yüksek faizle edinilmiş krediler, eskiortaklarınızla aranızdaki meseleler tümüyle kendini hatırlatır. Başkalarına güvenerek yola çıktıysanız, şimdi yaşanması muhtemel olaylar sayesinde pişmanlık duyabilirsiniz. Mahkemeler, yasal davalar, miras ve hisseli paraları çözümlemek için bir hayli yorulabilirsiniz. Değişen görüş yapınız cinselliğe bakış açınızı etkileyebilir. İstenmeyen bir ilişki sona erebilir. Eşinizin mali durumu ve yanlış kararları nedeniyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Pluto Oğlak burcunda, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda hırsın göstergesidir. Kişi bir evlat sahibi olarak güce kavuşmayı, kendini ispatlamayı dileyebilir. Çocuk sahibi olanlar fazlasıyla ihtiraslı davranabilirler. Evladınıza baskı uygulayarak illaki başarılı olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk konusunda aşırı tutkularınız, sahiplenişiniz, hatta bazen yersiz endişeleriniz ilişkinizi zorlayabilir. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm, maddiyatın önemini vurguluyor. Ancak hepsinden daha önemlisi şu sıralarda yaşanan ilişki sorunlarına bir çare bulmak istiyoruz. Güven, sağlamlık ve istikrar arıyoruz. Fakat bunu bulmakta ve şöyle bir rahatlamakta zorlanıyoruz. Geçmiş sürekli kendini hatırlattığı için, nasıl bir karar vermemiz gerektiğini bilmiyoruz. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, maddi ve işle alakalı konularda, ailevi meselelerde, ilişkinizle ilgili konularda bir hayli hırslanmanızı sağlıyor. Arzuladığınız gibi ilerlemekten yanasınız. Ancak baskılarla karşılaşırsanız tepki gösterebilirsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir. Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir. Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz da tavan yapacak. Yüksek hedeflerinize ulaşmak için bakış açınızı esnetmelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindeve özel yaşamınızı ilgilendiren alanlardaki görüşmeleriniz istediğiniz yönde ilerlerken, sosyal ortamlarda yer alabilir, eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili dengeli davranmanız gereken bugün, beklediğiniz bir paranın size ulaşması zaman alabilir.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 26" R
Ay
Koç
22° 57' 41" R
Merkür
Koç
20° 29' 40"
Venüs
Boğa
08° 33' 19"
Mars
Koç
04° 26' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 37"
Satürn
Balık
17° 05' 43"
Uranüs
Boğa
22° 41' 59"
Neptün
Balık
29° 05' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 59"
Lilith
Başak
24° 01' 05"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>