Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz. Bu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak.

Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var.

Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunalttı. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız.

Yapacağınız kısa bir yolculuk ya da bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, değerlendirmeniz yararlı olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugünlerde bir yolculuğunuz olacak.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecek. En başından belirteyim ki, olayları gereksiz yere büyüterek kendinizi üzmeyiniz. Kıskançlık ve eleştiriye tahammülsüzlük göstermeyiniz. İyimser yaklaşımlarınızı tekrar devreye sokmanızda fayda var. İç dünyanızdaki bazı sıkıntıları bugün, farklı bir şekilde ele alabilme gücünüz bulunmakta. Kendi fikirlerinizde ısrar ettiğiniz sürece sorunların altından kalkamayacağınızı bilmelisiniz. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi, ilişkinizin geleceğini düşünerek her iki tarafın da arkadaşça konuşmanızı gerektiricidir. Yersiz ve abartılı olan tavırlar geri dönüşümü olmayan sıkıntılara yol açabileceğinden dikkatli olmakta yarar vardır. Saat 20:20 Ay-Güneş arasındaki görünümü ile kendinize zaman ayırmak ve yenilenmek için özgür düşünmekten yana olacağınız bugün, hem fiziksel hem de ruhsal olarak toparlamak niyetiniz yüksektir. Egonun güçlenmesi ve hayata daha doğru yanıtlar verebilmesi anlamında akşam saatleri  rahatlatıcıdır. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Hafızanız her konuda size yardım ederken, analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sır saklama eğilimindesiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz. Gereken zamanınız var, zamana yaymanız daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde aşk hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz ve özel yaşamınızdaki ilişkileriniz alanında krizler ve problemlere açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde son derece olumlu haberler ve davetler alabilir, ilişkilerinizi iyileştirebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 09" R
Ay
Koç
16° 48' 48" R
Merkür
Koç
20° 10' 22"
Venüs
Boğa
08° 02' 26"
Mars
Koç
04° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 43"
Satürn
Balık
17° 03' 40"
Uranüs
Boğa
22° 40' 32"
Neptün
Balık
29° 04' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 36"
Lilith
Başak
23° 58' 18"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>