Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz ve planlarınızda değişiklikler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak genel olarak olumlu adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve beklediğiniz sonuçlara yaklaştığınızı düşüneceğiniz bir gündesiniz. Para konusunda çevrenizdeki insanlarla fikir alışverişlerinde bulunabilir yada ortak bazı çalışmalar planlayabilirsiniz. Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız.

Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başarabileceksiniz ve doğru kararlar alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Olaylara yaklaşım açınız doğru ve yerinde olacaktır. Bazı kararlar almanın eşiğindesiniz ve bugün bunu yapabilirsiniz. Dikkatinizi ilgilendiğiniz konuya tam anlamıyla yoğunlaştırabiliyorsunuz ve bu sizin başarılı olmanızı sağlayacaktır. Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecek. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı gününe saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi altında başlıyoruz.  Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle iletişimde bulunurken olgun ve ılımlı bir şekilde davranmanız yararlıdır. Kaldı ki bazı insanları bilirsiniz. Siz ne söylerseniz söyleyin, o bildiği gibi anlar. Benim size tavsiyem, kendinize güvenmekten vazgeçmeyiniz ve geleceğinizi önemseyiniz. Gün boyu etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri altında, sosyal faaliyetleriniz, idealleriniz veya kısa süreli olarak gerçekleştirmeyi düşündüğünüz hedefleriniz konusunda sadece kendi adınıza değil, başkalarının da yararına olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Bir yandan kendi temellerinizi güçlendirmeye çalışırken, diğer yandan sizin için değerli olan kişilerle yakından ilgilenmeniz, etrafınızda bulunan kişilerden olumlu yansımalar almanızı sağlayabilir. Belki çok girişken veya illa elde etme tarzında bir hırs içinde olmanız mümkün olmayabilir. Fakat şu gerçek ki, kendinize ait değerleri yani şu anda elinizde bulunanları gayet iyi koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedebilirsiniz. Mütevazı yaklaşımlar gösterebileceğiniz günlük aktivitenizde, sahip olduklarınız kadar olmayı düşündüğünüz her şeyle alakalı, olumlu değerlendirmelerde bulunmanız mümkündür. Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa yollarla ilgili fırsatlar söz konusu. Küçük dalgınlıkların sorun olabileceğiniz unutmamalısınız. Yönetici gezegeninizin ailevi olaylar üzerinde olumlu etkisi olacak. Merkür ve Venüs, aile içinde yaşanan olumlu olaylar sizi mutlu edecek. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tartışmaya açık konular bulacaksınız. Ancak kavga etmekten sakının. Özellikle yakın çevrenizde ailenizi ve sizi çekemeyenleri keşfedeceksiniz. Bunun bedelini ağır ödemek istemiyorsanız dinlemekle yetinin.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal anlamda rahatlama yaşayabilir, özel hayatınız veyaşamınızda önemli görüşmeler yapabilir, kariyerinizi ilgilendiren konularda keyifli tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu zaman diliminde düşüncelerinizin süreklilik kazandığı ve kararlı bir dönemde olacaksınız.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>