Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aceleci davranıyor, sizi cezbeden kişide kendiliğinden bir şeyler oluşmasını engelliyorsunuz. Bu kadar ısrarcı davranarak onu kendinize aşık edemeyeceksiniz.

Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırmak için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Aceleci davranırsanız sıradan bir proje sunmuş olacaksınız.

Sizi sıkıntıya düşüren nedenleri tam olarak kavrayabilmiş değilsiniz. Bu nedenle sık aralıklarla bazı sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor. harcamaları azaltmalısınız.

Sizi beğenen, ilkeli bulan arkadaşlarınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız. Yakın çevreniz son zamanlarda bazı yeni huylar edindiğinizi konuşuyor. Böyle düşünmekte haklı olduklarını biliyorsunuz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, çıkarlarını düşünen ve bize gard almaya çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığında, sizi huzursuz eden, üstünüzde yük oluşturan problemlerden bir an önce kurtulmayı düşünürsünüz. Kişisel çıkarlarımızı korumamız, dilediğimiz sonuca ulaşmamız için bir hayli mücadele verebiliriz. Maddi ortaklıklara, kimlerlebirliği yaptığımıza çok dikkat etmek gerekir. Bir de borcu borçla kapatmayalım, kimseye güvenip zor durumda kalmayalım. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, finansal konulardaki işlerinizi düzenlemek amaçlı girişimlerin göstergesidir. Bu kredi çekilmesi, yatırım veya bir borcun ödenmesi gibi durumların da göstergesidir. Ancak spekülasyonlara karşı dikkatli olmalı, şansınızı zorlamamalı, piyasanın durumuna bir bakmalı, gerekirse uzmanlara danışılmalıdır. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, mali konularda birileri kendi payına düşeni daha fazla önemseyebilir. Ancak bizim asıl arzumuz, ortaklaşa bir şeyleri kotarmaktır. Hesabımızı iyi yapmalıyız ve duruma göre bir strateji belirlemeliyiz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek,  sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, fiziksel anlamda kendinizi cesur ve olaylara hazır hissediyorsunuz. Yaşamla ilgili taleplerinizi yeniden gözden geçirecek ve yaşadığınız geçmiş tecrübelerinizde yola çıkarak yenidurumları işle ilgili araştırmalarınız gündeme gelecek. Gerçekçi bir şekilde ele alacağınız konuları sonuca götürme çabası içinde olacaksınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı amacı paylaşan kişilerle ilişki ve iletişim kurmanızda fayda var. Benzer kişilerle bir arada olmak belli zorlukların aşılmasında size yardımcı olabilir. Ne demişler? ‘'Birlikten kuvvet doğar'' Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belki dengenizi zorlayabilecek konular gündeme gelebilir. Daha kararlı davranmakta fayda var.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınız ön planda olacak. Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Coşkulu davranışlarınız çevrenizde sempati toplamanıza neden oluyor. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda bazı zorlanmalarınız var. Partnerinizle ortak ve kişisel para alanlarınız hakkında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkacak beklenmedik bir ödeme birikimlerinizi aşağıya çekebilir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi, manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda hızlı, etkin yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Cinsel içerikli ani gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler karşısında adrenalin dozunuz yükselebilir. İç sesinizi dinlemelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>