Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

15 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 08:39-13:17 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, önceliklerimizi belirlemek tabii ki faydalıdır. Ancak yeni olarak önümüze gelen herhangi bir iş, proje veya durumla ilgili olarak aceleci hareket etmemek gerekir. Üzerinde bir düşünelim, bir inceleyelim. Saat 13:17 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçişi bazen iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun. Mutlu bir ilişkimiz varsa, huzurumuz iki misli artar. Sevgiyle kucaklaşmak kolaylaşır. Saat 13:18 Güneş-Satürn karşıtlığı,hayatında, kendimizi görmek istediğimiz yerde olmadığımızı, şartların zorlayıcı olduğunu, şu andaki mevcut ortamın yetersizliğini kafamıza takabileceğimizi işaret ediyor. Biraz güvensiz gibiyiz. Yaşadığımız toplum ve koşullar nedeniyle bugün bir şeyleri kafamıza takabiliriz. Belki bu nedenle geri çekilebilir, bir şeyleri eleştirebiliriz. Ben derim ki, hiçbir şeyin sizi yenmesine, güvensiz hissettirmesine izin vermeyiniz. Elinizden geleni yapıyorsanız, elbet vakti saati gelecek ve arzu ettiğiniz güzellikler sizinle olacaktır. Bunu da unutmayalım. İşlerinizde başarı, gönlünüzde huzur ve gün boyunca şans sizden yana olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz alışkanlıklarının dışına çıkmak isteyebilirsin. Gökyüzü, keskin düşüncelerini törpülüyor.

15 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak. Hürriyet Aile /

15 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Çalışma ortamınızda hızlı değişiklik yapmanız gerekebilir. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranmayın. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde maddi bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki erkek figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmakta zorlanacaksınız. Sorumluluklarınızdan kaçmayı tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda veilişkilerinizde sorunlara açık bir dönemdesiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar eve vakit ayırmak zorunda kalıp ofis işleriniz aksayabilir. Zira evde canınızı sıkan durum ya da kişi sizden çözüm talep edecektir. Öğleden sonra süreç daha akıcı hale gelir. Her şeyin olması gerektiği zaman olması gerektiği şekilde sonuçlandığını unutmadan hareket edin.

15 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>