Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuzyerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Parayla ilgili savruk tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz

Bir arkadaşınızın size ait sırları başkasıyla paylaştığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Onu uyarmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışılmadık aşk ilişkileri, şüphe içeren ilişkiler veya mevcut ilişkilerde şüphe faktörüyle uğraşılması gereken bir hafta başlamak üzere. Duygularınızla hareket edebileceğiniz süreçtesiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 02:21 itibariyle, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Pazar günümüz başlayacak. Genelde çevremizdeki insanlarla ilişkilerimizi ciddiyetle ele alacağız. Bizden de bunu bekleyebilirler. Aşk hayatımızla ilgili konularda da, disiplinli davranacağız ve gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceğiz. Bir şeyler canımızı sıksa dahi, bunu kendi içimizde halletmek isteyeceğiz. Saat 04:50 Ay-Mars görünümü, düşündüğünüz yenilikleri uygulamak yerine sadece gözden geçirmeniz faydalıdır. Yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönündeki kararları gerçekçi bir şekilde ele alalım. Saat 15:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizdeki sorunları ciddi bir biçimde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Saat 16:32 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, kafamız para-aşk-iş v.b konulara bir hayli takılır. Hırslı tepkilerde bulunabiliriz. Güven duygumuzun sürekli parlatılması gerekir. Sevgilimiz doğru bir insan mı, biz huzurlu muyuz, aşk hayatımızda ne anlama geliyor, ne kadar kazanıyoruz, kimler yolumuza taş koyuyor. Bütün bunları sorgularız. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

15 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Venüs'ün konumu, maddi konuları gündeme gelebilir, kendinizi yoracak çalışmalar içinde bulabilirsiniz.. Sezgilerinizin güçlü olması, evinizle ilgili yoğun duygu yoğunluğu yaşamanıza, ve bir çok sorunları üstlenmenize neden olacak. Değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi farklı potalarda çalışmanızı gerektirebilir.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veyabirliklerinizi geliştirebileceğiniz, genel anlamda ise, ilerleme, büyüme ve gelişme sağlayabileceğiniz zamanlardasınız. Ancak, hiçbir şekilde size bir getirisi olmayacak iş, plan veya projelere gönüllü olarak yardım etmeye kalkışmamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabaha karşı meydana gelen Ay'ın son açısı sabah saatlerinde, aşırı harcamalardan, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlerden veya fazla kibirli çıkışlar yapmaktan kaçınmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ardından gelen süreçte ise, kararsızlık, ne yapacağını bilememe durumu, ya da belirsizlik gibi durumlar söz konusu olabilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevgi ilişkilerinde daha talepkar olabilirsiniz. Olaylara siyah beyaz bakmamaya özen gösterin.

15 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle mutluluğunuzu haykırmak istiyorsunuz. Bugünlerde kendinizi iyi hissedebiliyorsunuz ancak yarına da dikkat etmelisiniz. Anı yaşamayın.

15 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde, ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız bir gün sizi bekliyor. Harcamalarınızla ilgili önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Bu konuşmaları ciddiye almanızda yarar var. Bir yandan planlar yapıp bir yandan da dinlenmek peşinde olabilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür Yay Burcu'na geçiş yapıyor. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her hâlükârda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız 10 Aralık'a kadar. Venüs /Pluto sert etkileşimi ile de özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmelisiniz, finansal konular yüzünden kimseyle kavga etmemeye özen gösterin.

15 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

15 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 02' 23" R
Ay
Aslan
11° 19' 57" R
Merkür
Koç
28° 21' 15"
Venüs
Boğa
18° 18' 60"
Mars
Koç
10° 31' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 43"
Satürn
Balık
17° 42' 03"
Uranüs
Boğa
23° 09' 36"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 20"
Lilith
Başak
24° 53' 51"
True Node
Koç
14° 53' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>