Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanır gibi davranıyorsunuz. Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi söylerken, şansınıza biraz haksızlık ediyorsunuz. Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa burcunda ilerlemeye devam ederken, bugün bir seyahat planı aklınıza düşebilir. Mutlu olmak için biraz insanlardan uzak kalmak iyi gelecektir. Beklediğiniz haberler varsa bugün olumlu gelişmeyi öğrenebilirsiniz. Akademik hayatınızda da başarılı bir gün sizi bekliyor. Aşk hayatınızdaki gerçekçi yaklaşımınızı bugün abartmaya meyilli olabilirsiniz. Partnerinize her şeyi açık ve net söylemek isterken, kırıcı olabilirsiniz. Olayları biraz akışına bırakmanız sizi rahatlatacaktır. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Akışına bırakmayı denemelisin!İşyerindeki sorunları üstleniyor olmanın sana bir katkısı olmadığını görmen gerekir. İşleri yoluna koymak için bu kadar didinmenin karşılığını alamadıkça canını yok yere sıkıyorsun. Biraz daha esnek olup akışına bırakmayı denemelisin. Gün içerisinde duygularında ani değişimler yaşanabilir. Bazen sıcak ve sevecen davranırken, bazen de kimseyle yakınlaşmak istemeyebilirsin. Kendin için bir şeyler yapıp farklı aktiviteleri değerlendirmek kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır. Bakış açına iyi gelecek faaliyetler ve yeniliklere ihtiyacın var. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişinin de senden hoşlandığını öğreneceksin. Hayat paylaştıkça güzel, sevdiklerin ile güzel bir gün geçirmek isterken gündem bambaşka bir yöne kayabilir. İlişkilerinle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ortak fikirde olduğun kişiler ile bir arada olmak hoş olacak.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çevrenizde sizi kandırmak isteyen kişiler olabilir. İletişimde sükûneti korumalısınız.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Keşfetme ve özgürleşmek için yeni yolculuklara çıkmak için plan yapmaya başlayabilirsiniz. Gün içinde güven arayışı içinde olacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Para konusunda istikrarlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konumunuzda artış olması her alanda rahatlamanıza sebep olacak. Çevrenize destek olmak sizi mutlu edebilir.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hislerinizin kuvvetli olduğu bir gün. Günlük hayatın karmaşasına rağmen yolunuzu bulmak için hislerinizi kullanabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Sağlıkla ilgili problemleriniz var ise, bugün daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. İyileşmeye başlıyorsunuz.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede dünya görüşünüzü etkileyen olaylar gelişebilir. Romantik konularda gizler açığa çıkabilir. Sosyal alanda değişiklikler yenilenmeler olabilir. Uzmanlık ve araştırma gerektiren işlerle meşgul olabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parayı güç mücadelelerinizde bir silah olarak kullanmaktan kaçınmalısınız. Baskı altına alınırsanız sükunetinizi kaybetmeyin ve sorumsuzca hareketler içine girmeyin. Maddi konularda sorumluluk yüklendiğinizde son derece dikkatli davranmalısınız.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>