Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak maddi konular, harcamalar, yatırım işleri gündeminizde olabilir. Konsantrasyon gerektiren hesap, araştırma konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı bastırmadan stres ve gerilimden uzak durmaya çalışmalısınız.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 02:52 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. İlişkide ılımlı yaklaşımlar kadar gerçekçi olmayı bilmek de önem taşıyor. Saat 02:52 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, hangi konuda olursa olsun, kişisel değerlerinizi korumak adına mücadeleci bir tavır içinde hareket etmeniz anlamındadır. Haklı-haksız, doğru-yanlış kavramları üzerinde gelgitler yaşamak yerine, direkt olarak düşüncelerinizi dile getirirsiniz. Birileri beğenir veya beğenmez. Burada önemli olan sizin ne düşündüğünüzdür. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizi karıştıran durumlar hakkında değişen fikirler içine girebilirsiniz. Katılacağınız davet ve toplantılardan beklemediğiniz bir keyif alacaksınız. Gittiğiniz toplantılarda karşılaşacağınız kişileri etkileyecek kadar çekici görünebilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişinin olduğundan farklı davrandığını düşünerek bazı eleştirilerde bulunabilirsiniz. Eleştirmek yerine partnerinizin bunu anlamasını beklemeniz daha isabetli olacaktır. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklar ve ortaklaşa işler içinde bazı endişeler gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla savunmak durumunda kalabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız biri kafanızı karıştırabilir. İlk aklınıza geleni hemen söylememelisiniz. Karşı cins bu durumu çabuk fırsata çevirebilir dikkatli olun.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, aşk hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz. Siz ne istediğinizi bildikten sonra gerisi teferruat! Yeter ki siz isteyin.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu aniden patlayan duygusal krizlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerde karşınızdakiler sinirli, öfkeli ve kontrolsüz tavırlarıyla sizi zorlayabilirler. Bugün sakin kalmalı ve hoş görünüzü korumalısınız. Aniden yükselen tansiyon aniden de düşer. 15 Temmuz

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 56" R
Ay
Aslan
16° 05' 46" R
Merkür
Koç
28° 49' 06"
Venüs
Boğa
18° 47' 45"
Mars
Koç
10° 48' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 14"
Satürn
Balık
17° 43' 43"
Uranüs
Boğa
23° 10' 57"
Neptün
Balık
29° 18' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 32"
Lilith
Başak
24° 56' 26"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>