Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal çevrenizdeki hareketlenme aşk yaşantınızı olumlu etkiliyor. Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri sizi etkilemeyi başaracak. Yeni bir heyecana hazırlıklı olun .

İş yaşantınızda aldığınız doğru kararların olumlu sonuçlarını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kazanç yolları ve işinizi geliştirecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Para konularında tutumsuzsunuz fakat son günlerde geliriniz gayet iyi durumda. Dilediğinizce harcama yapabiliyorsunuz. Bu kadar a-harcama yapmak yerine paranızı yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.

Bugün gerginlikten ve stresten uzak durmalısınız. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışın ve davranışlarınızı kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak isteksizlik içine gireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evinizle ve ailenizle ilgili çeşitli sorunlar gündeme gelebilir. Son derece enerjik olmanıza rağmen yoğun temponuz sizi yıpratabilir. Akşam saatlerinde yaşacağınız olumlu bir gelişme üzerinizdeki tüm gerginliği ve sıkıntıyı atacaktır.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atıyoruz. Bir yandan, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Bazı kişilerle aramızda bir takım anlaşmazlıklar oluşabilir. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Fevri davranabiliriz. Sabah saatlerinde dikkatli olmamızda yarar var. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, özellikle ilişkinizle alakalı konularda hem paylaşıma açık davranırsınız hem de derinlikli düşünürsünüz. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda, ama sahiplenici etkilere karşı da tedbirli olmak gerekiyor. Bazı kişileri motive etmeniz durumunda olaylar çığırından çıkabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızın sizden öğrenecek çok şeyi olacak. İnsanlar sizden akıl almak için kapınızı aşındırabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, kendinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz, arkadaş ortamlarından keyif duyabileceğiniz ve değer verdiğiniz kişi, eşiniz, partneriniz ile sevgi dolu ve şans getiren konuşma ve paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjisi son derece yüksek ve keyifli bir günde bulunmaktasınız.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 03" R
Ay
Koç
19° 34' 15" R
Merkür
Koç
20° 18' 57"
Venüs
Boğa
08° 16' 17"
Mars
Koç
04° 16' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 22"
Satürn
Balık
17° 04' 35"
Uranüs
Boğa
22° 41' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 13"
Lilith
Başak
23° 59' 33"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>