Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. .

İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde para durumlarınız kadar kafanız da karışık. Biraz sıkabilirseniz, her şey hallolacak.

Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız. Bu sıkıntı sırasında soğukkanlılığınıza çok ihtiyaç duyulacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanıza neden olabilir. Bu ziyarette biraz üzüntü görünüyor. Bugün bazı arayanlarınız oldu. Bundan pek hoşnut kalmadınız. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyordunuz. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz.

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim vehayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. İşimizde güçlü olmak, girişimlerimizde başarılı olmak, birilerinin önüne geçmek, güçlü olmak arzusu ön planda olacaktır. Zihin gayet keskin, hızlı ve güçlü çalıştığı için, görünenle, sahip olunanla yetinmek kolay değildir. Bazen sözlerimiz bir iğne gibi batıcı olabilir. Ancak bu dostluğundan, size olan davranışlarından arkadan dolap çevirdiğini düşündüğünüz kişilere yöneliktir. Ser verip sır vermezsiniz. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde işlerinde endişe duyduğun konular ön plana çıkabilir. Bir işin yarım kaldığını duymak seni üzecek.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel farkındalıklarınızı yakalamanız ilişkilerde büyük bir sıçrama yapmanızı sağlayacaktır.

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda konuşmalar yapabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler yaşayabilirsiniz. Bugün imajınızı korumak isteyebilirsiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Olaylara sabırlı yaklaşmanızda fayda var. Bazı durumları kabul etmeniz gerekebilir.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür burç değiştirirken kendinizi hareketli bir ortam içinde bulabilirsiniz. Daha fazla kısa yolculuk, görüşme, ziyaret, toplantı sizi bekliyor. Ayrıca kendinizi daha güçlü şekilde ifade edebilir, dikkat çekebilir, ikna edebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarla alakalı ciddi kararlar almak üzeresiniz. Yatırımlar, ortak hisselerle uğraşacağınız ve üzerinde kafa patlatacağınız bir güne merhaba diyorsunuz. Neredeyse 2015 den beri emek verdiğiniz bir proje nihayet hayata geçiyor. Kazancınız artarken kişisel tatmin olmak açısından kendinizi huzurlu hissedersiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 11"
Ay
Kova
26° 25' 59"
Merkür
Koç
17° 55' 10"
Venüs
Boğa
03° 45' 49"
Mars
Koç
01° 27' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 53"
Satürn
Balık
16° 46' 14"
Uranüs
Boğa
22° 28' 32"
Neptün
Balık
28° 58' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 05"
Lilith
Başak
23° 35' 12"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>