Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu. Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz.

İş ortamınızın şartları muhtemel kazançlı görebilmenize elverişli değil. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir.

Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz olabilir.

Duygusalsınız, ama bunu gizleme çabalarınız var. Bu da bazı ciddi etkilenişimleri yalnız yaşamanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olabilir. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde güne adım atıyoruz. Dış dünya ile hassas bir şekilde iletişimde bulunmanızı sağlar. Eski günleri anabilir, dostlarınızı arayabilir, sevdiklerinize olmak istersiniz. Size ait olan her şey bugün önemlidir. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit etmenizi sağlar.  Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilmenizde yardımcıdır. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, her türlü ilişkinin maddi manevi anlamdaki  yarar ve zararı  üzerine tarafsız düşünmenin işaretçisidir. Adil ve hakça, herkesin yararına olacak şekilde yapılan düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu işaret eder. Kişi, kendini destekleyen, güven içinde yaşamasını sağlayan ilişkilere yönelir. Kazanmak ve kazandığını bölüşmekten yanadır. Bunu da dışarıdan bekler. İşte bu görünüm, gerçekçi bir şekilde bütçemizi ele almakta, gerginlikten uzak bir şekilde ayarını yapmakta yardımcınızdır. Geciken alacakların tahsilatı için yapılacak görüşmelerin de işaretçisi olabilir. Ayrıcahayatınız ve kazancınızla ilgili meseleler de bugün gözden geçirilir. Saat 21:32 itibariyle Venüs-Chiron karşı karşıya geliyorlar ve ilişkilerimiz test ediliyor. Başak burcunda ilerleyen  Venüs, partnerimizle ortaklaşa düşünmenin önüne geçiyor. İnsan ister istemez titizleniyor, her şeyin kendi düşündüğü gibi olmasını istiyor. Bu olmadığında başlıyorsunuz her şeyi didiklemeye. Peki didikliyorsunuz diyelim. Neden hala bu kadar fedakarlıkta bulunuyorsunuz. Ondan sonra da her konuda şikayetçisiniz. Ya, mantıklı bir şekilde ilişkinizi gözden geçirin veyahut bu denli kendinizden ödün vermeyin. Eğer uzun zamandır birlikteyseniz, onu tanımış olmalısınız. Değişmiyorsa, değiştirmeye zorlamanız ne işinize yarayacak. Diyelim ki, yeni tanıştınız. O zaman lütfen zaman tanıyın birbirinize. İş konularında da, hemen sonuç alayım diye, kendinizi hırpalamayınız. Zamanla eksiklerinizi tamamlarsınız ve mutlaka başarılı olursunuz. Eğer böyle giderse boş yere kendinizi üzmeye devam edeceksiniz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,  

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. Bugün kardeşlerle ilgili iletişim problemleri gündeme gelebilir ve aile içinde bu konuların yorumu yapmanız gerekebilir. Duygusal karışıklığınız devam ediyor.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş toplantıları ve ortak uğraşlar yönünde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde arkadaşlıklarınızı güçlendireceksiniz. İşten yana destekler konularında hareketlilik gözüküyor. Bağlantılarınızla olan iletişiminizi sıcak tutmaya özen gösterin. Girişimleriniz meyvesini verebilir.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Sözleriniz bugünlerde başınızaaçabilir. Bazı cümleleriniz yanlış anlaşılabilir ve bu aşkta gerginlik yaratabilir. Sözlerinizi seçerek kullanın.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 29' 43" R
Ay
Balık
24° 31' 09"
Merkür
Koç
19° 05' 30"
Venüs
Boğa
06° 10' 03"
Mars
Koç
02° 57' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 56' 08"
Uranüs
Boğa
22° 35' 16"
Neptün
Balık
29° 01' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 35"
Lilith
Başak
23° 48' 11"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>