Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir. Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pekçik şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:04 sonrası etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişinde aşk hayatımızı ciddiyetle ele alacağız. Gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki durumumuzu iyileştirici, geliştirici olacağını gösteriyor. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, gözden geçirmeden karar vermemek doğru olur. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, ilişkimizde karşılıklı görüş alışverişinin önemini vurguluyor. Sen-ben demeden, meselelere ciddi şekilde bakmalıyız. Sevgi, saygı, güven gibi olgulara önem vermemiz gerekiyor. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü, sağlıklı, verimli, huzurlu ve güven dolu bir hayatın kıymeti üzerinde duracağız. Geçmişi ve bugünü tekrar gözden geçireceğiz. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü sizin hem ailevi hem de başkalarıyla olan maddi-manevi ilişkileriniz, paylaşımlarınız, sorunlarınız veya durumunuzla ilgili konularda gözden geçirmelerde bulunmanızın işaretçisidir. Miras bölüşümü, kredi meseleleri, borçlar veya alacaklar, yatırım veya ilerisi adına düşündüğünüz tüm işleriniz de buna dahildir. Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, tabii ki bir miktar yavaşlama görülebilir, hissedilebilir. Ancak bu durum, aileniz, eviniz, güvenceniz, ihtiyaçlarınız anlamında yeni bir bakış açısıyla işlerinizi planlamanızda yardımcıdır. Böylece yanlış veya doğru yolda mı gidiyoruz, düşündükleriniz hakikaten yararlı mı yararsız mı anlamış oluruz. Sizin önemsemeniz gereken konu, her meselenin derinlerine inmek, ilişkilerinizi gözden geçirmek, ilerisi adına gerçekçi düşünmektir. Eğer iç dünyanızda huzur bulmak istiyorsanız, risk taşıyan planlamalardan kaçınmak lazım. Sakin, bilinçli bir şekilde ilerlemek, önümüze ardımıza bakmak, sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmek en doğrusudur. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halin seni yanıltabilir. Dengeyi bulmak için ne düşüneceğini şaşırabilirsin. Aceleci davranmamalısın.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmışın dışına çıkılması gereken bir gün, Rutinlerinizi değiştirmek kendinizi çok iyi hissettirecektir. Aşk hayatınızda yaratıcılığınızı kullanmanız gereken özel zamanlar.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde programlar yapabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Geleceğinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanıltıcı durumlara dikkat edin. Aldatıcı kişilerden uzak durmalısınız. Hırsızlık türünde olaylara karşı tedbirli olunması gereken sıkıntılı günlerdesiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı ve yapmayı düşündüğünüz yatırımlara yönelik çalışmaları sakin bir biçimde sürdüreceksiniz. Olumlu ve kararları tavırlarınızdan hem çevreniz hem de yakınlarınız etkilenecek.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile ortamlarınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Hayatınızda önemli değişimler söz konusu ve siz bu değişimlere kendinizi bırakmış durumdasınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklaşa gelirlerinizi arttırabilmek ve borçlarınızı kapamak için beş günlük önemli bir sürece giriyorsunuz. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Yaza doğru vücudunuzu şekillendirmek için disiplinli hareket edebileceğiniz bir spor dalına başlamak için çok uygun bir gökyüzü etkisinde bulunuyorsunuz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>