Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor. Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönemde ilişkiler oldukça zorlaşır. Çift kişilik taşırcasına gerçekte olan yüzünüzü, iyiliğinizi, yüreğinizden ve aklınızdan geçenleri dışarıya tam olarak yansıtamaz ve özellikle mantığı ile hareket eden, inceleyici detaycı yakınlarınız ile büyük sorunlar yaşarsınız. Kime sığınacağınızı bilemez, belirsizlikler ve hayal kırıklıkları yaşarsınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  saat 04:34 itibariyle  Yay burcunda seyrini sürdürecek Ay,  ailevi ilişkilerinizi ön plana getiricidir. İster günlük yaşamınız içinde isterse ileriye yönelik düşüncelerinizde olsun bugün, evinizle ilgili meseleler gündeminizde daha fazla yer alabilir. Eğer yuvanızda sorunlarınız varsa, bu enerjinin desteği altında kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü,yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde önem taşıyor. Her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım. Saat 21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, maddi konularda dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışalım. Borç-alacak konularında düşünmeden kararlar vermeyelim. Riskten uzak durmakta yarar var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı her geçen gün çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulabilseniz, çok daha olumlu biryaşamı sizi bekliyor. Planlarınız çevrenizle paylaşmak istemediğiniz için tepki alabilirsiniz. Aldırmayın.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, uzun süredir ilişkilerde yaşanan sorunlar kendini bir kez daha ve kuvvetli şekilde hissettirebilir veya sevdiklerinizin sağlık sorunları zamanınızı alabilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca hareketli ve tempolu işlerle karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda ailenizi ve evinizi ilgilendiren uğraşlar da var.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda hırs yapıp yepyeni hayallerin peşinde koşacaksınız. Bu konuda sizi destekleyen yakınlarınız olduğu gibi gülecek insanlar da olacak.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirsizlikler ve karmaşalar sizi yorabilir. İlişkinize göz atıp nerede yanlış yaptığınızı fark etmelisiniz. Hayalleriniz ve elinize geçenler arasındaki fark çözülmelere neden olabilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizde neşeli ve canlı bir tutum sergileyebilirsiniz.Samimi bir ortam yakalanabilir ve keyifli etkileşimler ortaya çıkabilir. Akrabalarınızla haberleşmek isteyebilir, evinizle ilgili dekorasyon ve tadilat planları yapabilirsiniz. Duygularınızda ve iletişim tarzınızda bu süreçte biraz gerilimli olabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sonu, uzun zamandır sıkıntıda ola ilişkiler açısından zorlayıcı olabilir. Yaşanan sorunlar büyüyebilir ya da çözümden uzaklaşabilir. Öte yandan yakınlarınızın sağlık durumuyla fazlaca meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>