Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor.

İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz.

Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak. Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılacak.

Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bu hafta tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlar oluyor. Bu tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeniay, maddi açıdan rahat, konforlu, elit, seçkin bir yaşam sürmek isteğimizi vurguluyor. Venüs Terazi burcunda ilerleyerek, bu Yeniayı çok güçlü şekilde yönetiyor. Bu durum, bizim de ilişkilerde özellikle paylaşıma önem vermemizi, kendimizi güzel hissetmek istediğimizi, bize iyi gelen her şeye meylimizin yükseleceğini işaret ediyor. Ancak harcamalar artabilir. Bunların mutlaka dengeli ve ölçülü olmasına özen gösterelim. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerine bakalım ve gelişmeleri daha yakından görelim. Rahat bir yaşam arzusunun yükseldiği bu Yeniayda, bütçeyi aşmamak gerekiyor. Güzel şeylere yöneleceğiz ama dikkat etmeyi bilmeliyiz. Bu dikkat veya standart yaşamak sizi biraz rahatsız edebilir. Cebinizdeki paraya göre moraliniz yükselir veya düşebilir. Fakat dışa karşı bu durumu belli etmezsiniz. Güçlü gözükmeye çalışırsınız. Bu Yeniayda, aileniz, yuvanız ve geleceğin güvencede olması sizin için son derece önemlidir. Para kazanmak amaçlı işlere yönelirsiniz. Eviniz sizin için güçlü bir limandır. Orada mutlu olursunuz, kendinizi iyi hissedersiniz. Bir kısım Başaklar kredi çekerek kira öder gibi ev sahibi olmayı düşünürler. Aileden uzakta olanlar, yuva özlemi duyarlar. Bu Yeniay size yeni kazanç kapıları açabilir, bir borç kapatılabilir, bir alacak tahsil edilebilir. Ancak bir tavsiyem var, riskli yatırım ve harcamalardan kaçınınız. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansını kullan. İş hayatında isim yapmış kişilerle tanışabilir, ortak hedef konusunda bir araya gelebilirsin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nefret ve intikam hissi size büyük zararlar verir. Uyum ve denge ararken bu tuzak içine düşmeyin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değer ve güven kavramlarınızı sorgulatan, uyanışlara neden olan bir yeni ay sizi bekliyor. Zor olsa da kalıpları kırdıracak enerjiler kapıda ve bunu yakın çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde hissedebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize farklı bir empati ve sevecenlik boyutu katabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniay, maddi konularda ve varsa ticaret hayatınızda başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı işleriniz varsa bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür bugün Jüpiter ile birlikte hareket edecek. Zihninizin dedektif gibi çalıştığı son derece yaratıcı fikirlerle donandığınız bir gündesiniz. Kardeş ve yakın akrabalar hayatınızda önemli bir gündem oluştururlar. Bir bilinmezi keşfetmek ve ortaya çıkarmak sizi şaşırtabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>