Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Zevk alacağınız işlerle ilgilenme şansınız olacaktır ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Günlük deneyimlerinizde bir yoğunluk ve sizin için yeni olabilecek bazı duygular yaşayabilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. İsteklerinizle çevresel şartları olumlu olarak dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Sorunlarınızın çözümü aslında önünüzde duruyor ve sadece doğru yere bakmayı bilmelisiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda oldukça şasnslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza olumlu olarak değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akşam saatleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ve sizi rahatlatacak bir destek görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda bir denge gibi görüp koruduğunuz ilişkiler size zarar veriyor. Bugünlerde birtakım şans denemeleriniz, belli riskleri getirebilir. İstismara açık konulara eğilimli ilginizi denetlemeniz yararlı olacak. Son zamanlarda cesaretinizi sınar gibi, fazla elemeden yaptığınız seçimler sizi zora sokabilir.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde Ay boşlukta ilerliyor olacak. Saat 04:41 itibariyle sizin burcunuza geçen Ay, kendinizi daha fazla düşünmeniz gereken bir zaman diliminde olduğunu gösteriyor. Diğer kişilerin yardımına koşmak yerine bugün biraz daha “ben” demeyi düşünmelisiniz. Sabah Ay-Uranüs arasındaki güzel etkiyle sizi sevindirecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız da bugün daha iyi olabilir. Kendinizi enerjik ve zinde hissedebilirsiniz. Partnerinizden de hoş sürprizler görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi destekte bulunuyorsun!Kariyerinde hedeflediğin noktaya ulaşmak için uğraşacaksın. Bir şeyler eksik diyerek yapacağın araştırma ile yeni eğitimlere yönelebilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, bugün hukuki meselelerden başını kaldıramayabilirsin. Bugün ailene zaman ayırmak istemen, sevdiğin kişiyi ihmal ediyorsun anlamına gelebilir. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailecek sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz. Yakın bir dostunun ya da akrabanın, doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum dolmuyor serzenişiyle ona maddi destekte bulunmak isteyebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende yarar var.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınıza bulacağınız çözümlerle kendinizi bugün daha huzurlu hissedebileceksiniz. Bugün bu sorunlarınızı halletmeniz için girişimlerde bulunabilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara emek harcayacağınız bir gündesiniz. İlişkilerde fedakarlıklar söz konusu olabilir. Hassasiyet yaşadığınız konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınızla yüzleşirken sakin kalabilmeniz zamanla sizi özgürleştirecek ve korkusuzlaştıracak. İnsanlarla olan ilişkileri

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda sürprizlere çok açıksınız. Bir bilet alabilir, daha güzeli sonucu hemen belli olacak şans oyunlarını deneyebilirsiniz. Şansınız bol olsun, diyeceğim ama zaten bol! Yüzünüz gülecek hiç merak etmeyin. Sadece kaderinizin önüne kuruntularınız ile geçip durmaktan vazgeçmelisiniz.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars Plüton etkileşimi ile yurt dışındaki ilişkileri dönüştürme aşamasından geçiyorsunuz. Uzun süreden beri devam eden ilişkinizi gözden geçirebilir, gelecekte nasıl ilerleyeceğine dair bir karar alabilirsiniz. Ortaklıklarınıza bu dönemde farklı bir gözle bakarsınız. Hayatın derin anlamlarını kavramak ve bu süreç üzerinde ilerlemek sizin seçtiğiniz bir yaşam yolculuğu olacak.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sürekli çalışarak veya koşuşturarak geçebilecekse de, içinde olduğunuz sakin ve huzurlu ortam sayesinde stresten uzak kalacaksınız. Kafanızın dingin olması, dikkatinizin dağılmasını da önleyecektir.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 07' 15" R
Ay
Boğa
19° 19' 26" R
Merkür
Koç
21° 59' 50"
Venüs
Boğa
10° 46' 38"
Mars
Koç
05° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 04"
Satürn
Balık
17° 14' 23"
Uranüs
Boğa
22° 48' 15"
Neptün
Balık
29° 08' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 52"
Lilith
Başak
24° 13' 05"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>