Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda oldukça prim yapan güven duygusunun, sizde pek bulunmadığı şeklinde inançlar geliştirmişsiniz. İçinizdeki yaşama coşkusu, aşka geleneksel yaklaşımlarınızı engelliyor.

İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Ciddi problemleriniz yok. Fakat önümüzdeki günler içinde zamansız ve yersiz birtakım harcamalar, geçici sıkıntılar getirebilir. Bütçe hesaplamalarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar iç içe ve sık, sık gündeminize gelebilir. Edilgen kişiliklere kolay, kolay göstermediğiniz hoşgörü, bugünlerde yaşayacağınız olayla bir anlamaya çalışma uğraşına dönüşüp sizi kendinizle yeniden tanıştıracak.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde, çevrenizdeki bazı kişilerin aslında pek de güvenilmeyecek insanlar olduklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Saat 17:49 itibariyle bedenen ve zihnen sizi yorabilecek hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiniz Ay-Yay burcu seyri günün geri kalanında etkili olacak. Bu enerji altında genel olarak ailevi ve duygusal konularda sorunlarla uğraşmak istemeyiz. Detaylarla uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden günümüzü geçirmek ve işlerimizi yapmaktan yana olacağız.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam koşullarınızı düzeltmede faydalı ve güçlü insanlarla dostlarınızın aracılığı ile tanışacaksınız. Popülariteniz artar, kişi herkes tarından beğenilir ve sevilirsiniz. Hayata dair çok önemli haberlerin alınacağı bir zaman dilimidir. Hayatınız heyecanlı ve rutin olmaktan uzaktır.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya dabirliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Eğitim konularında yeni hareketlenmeler olabilir. Mücadele gerektiren işlere girişebilirsiniz. Geleceğiniz için kararlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgili sizden daha büyük kişilerin fikrini alabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Başaklar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. Akraba veya kardeş ziyaretlerinde bulunabilirsiniz. İnsanlarla olan iletişiminizin sizi sosyal çevrelerde yukarılara taşıdığını göreceksiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkilerde anlayamadığınız sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir alanda ve herhangi bir kişiye karşı sahip olduğunuz sorumluluklar artabileceği gibi, birbirlerini de engellemeye eğilim gösterebilirler. Vaktinizi nasıl bölüştüreceğinize karar verirken zorlanmanız mümkündür. Aklınıza ve mantığınıza kulak vermelisiniz.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 42" R
Ay
Balık
18° 45' 42"
Merkür
Koç
18° 50' 02"
Venüs
Boğa
05° 40' 48"
Mars
Koç
02° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 54' 09"
Uranüs
Boğa
22° 33' 54"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 16"
Lilith
Başak
23° 45' 33"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>