Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün son derece enerjik olacaksınız. Zihinsel ve duygusal faaliyetleriniz üst seviyede olacak. Sevdiğinizle ilgili kararlarınızın ne kadar yerinde olduğunu zaman içerisinde anlayarak memnun olacaksınız.

Çalışma ortamınızda arkadaşlarınızla sağlıklı bir ilişki kurmaya ayrı bir önem veriyorsunuz. Bu yüzden birlikte çalıştığınız insanları iyi tanımaya çalışıyorsunuz. İnsan psikolojisine önem veriyorsunuz.

Para piyasasını çok iyi takip ediyorsunuz. Harcamalar konusunda oldukça titizsiniz. Bu yüzden parasız kalmak gibi bir konu sizin gündeminizde şimdilik yok.

İnsanlara gereğinden fazla önem vermeniz yüzünden iyi niyetiniz suiistimal edilebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu ve düşünceleriniz uyum içerisinde hareket edeceğiniz, olumlu bir gün yaşayacaksınız. Bu arada his hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün kendinizihayatınızda başarıyla gösterip yetenekleriniz kanıtlayabilirsiniz. Yeni planlar yapmak için doğru bir zaman olabilir. Sizin için olumlu bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Zevkinize uygun alışverişler yapıp, mutlu olabilirsiniz .

20 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz,  Ay-Aslan burcu seyri ile başlıyor. Bu enerji altında, ne olursa olsun hayattan keyif almak isteyeceğiz.  Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Boş muhabbetlerden pek hoşlanmayacağız. Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu, aşkla yol almak isteğimizi işaret ediyor. Sıcacık ve sevgi dolu paylaşımdan yanayız. Cinsellik arzumuz bir hayli yüksek. Aşkımızı sunmak ve karşılık görmek istiyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde bizi zorlayan veya  hayatın üstümüze yük bindirdiği bir çok problemin,  ancak beden ve ruh sağlığımızın yerinde olmasıyla çözüme kavuşacağını biliyoruz. Belki de bu yüzden aşkı yürekten istiyoruz. Onun bir çok sorunu gidereceğinin farkındayız. Gözlerden uzak yaşamaktan yana değiliz. Bizzat herkesin örnek alacağı bir ilişki yaşamaktan yanayız. Problemlerin çözülmesi için güzel dileklerde bulunmanızı tavsiye ediyorum. Saat 23:37 Ay-Jüpiter kavuşumu, bir yanıyla duyarlılığımızı yükseltse de, en fazla etkili olduğu alan güven duygumuzdur. Hayatın zorluklarıyla baş edebilmek için, kendimize özen göstermemiz gerektiğini düşünürüz. Kimse bizim, zayıf yönlerimizi bilsin istemeyiz. Bu enerji size güçlükleri aşabilmenin, kendinize inanmakla mümkün olacağını söylüyor. Cumartesi gününüzün keyifli, eğlenceli ve mutlu geçmesini diliyorum. Gönülden sevgilerimle,  

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenme merakınız artmasıyla, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, denediğiniz konuların ayrıntılarını düşünmelisiniz. Çünkü, yeni bir konuda, detaylarla boğuşmak size zaman kaybettirebilir ve meselenin bütünü üzerinde de kararlı olmayabilirsiniz. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayretlerinizi, yardımlarınızı, çalışmalarınızı veya yardımlarınızı takdir eden kişilerle bir arada olmaya gayret etmeniz gereken günlerdesiniz. Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz kendi iç dünyanıza dönmeniz ve yalnız kalmanız olumlu olabilir. Ayrıca başkalarına yardımcı da olabilirsiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konularda abartılı davranmayın. Aşk hayatınızda yaşabileyeceğiniz kararsızlıklar, yakınlarınıza zarar verebilir. Sabırsız olmayın.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi finansal konulardaki işlerinize yönlendirebilir, maddi konularda yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde duygusal olarak incinmeye, problemlere açık bir enerjiden geçeceğiniz için, bu geçici etkinin farkında kalarak enerjinizi dengelemeniz faydalı olacaktır.

20 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne adapte olmakta zorlanarak başlayacaksınız. Derin düşünceler, yalnız kalma arzusu veya düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. Parasal konularda mantıklı yaklaşımlarınız olacak.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte inanılmaz sosyalleşecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Arkadaşlarınızı yönetmeniz, idare etmeniz, yönlendirmeniz gerekebilir. Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız. 

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

20 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 04" R
Ay
Başak
03° 47' 11"
Merkür
Boğa
00° 37' 51"
Venüs
Boğa
20° 36' 23"
Mars
Koç
11° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 04"
Satürn
Balık
17° 49' 53"
Uranüs
Boğa
23° 16' 05"
Neptün
Balık
29° 20' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 04"
Lilith
Başak
25° 06' 13"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>