Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Ama bazı konularda da şaşkınlık yaratacak derecede statükocu olabiliyorsunuz. Uzun zaman önce tanışıp neredeyse unuttuğunuz bir kişi, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüz,  saat 16:56 olana dek Ay-boşluk etkisi altında geçecektir. Özellikle mesleki konularda yapmayı düşündüğünüz yenilik veya uygulamaları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Eğerhayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Ayrıca önünüzü tam olarak görmeden ani kararlar vermemelisiniz. Tabii ki anlamsız bir rolde sıkışıp kalın demiyorum ancak bir meçhule doğru yol almanın, nasılsa iyi bir şeyler olur diyerek ilerlemenin de anlamı olmadığını biliniz. Bu yüzden kararınızı hem de genel olarak aşırı şekilde hızlı vermeye kalkışmayın. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, kendinize huzurlu bir ortam yaratma çabanızın işaretçisidir. Sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alarak onları her türlü kötülükten korumak istersiniz. Zayıflıklar, taşkınlıklar, yanlışlıklar bu alanda yaşansa dahi siz,  kol kırılır yen içinde kalır mantığını benimsersiniz. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bile bile bazı konularda çekimser kaldığını ya da katılımcı veya yardımcı olmamak için fark ettirmeden ortadan kaybolma niyetinde olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, bu durumu dile getirmenin ortamı germekten başka bir şeye faydası olmayacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde ertelediğiniz ticari görüşmeleri yapmanız için uygun zamanlar var. Yakın çevrenizdeki konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bugünden itibaren iyileşmeler olacak. Kapalı kapılar bugün itibariyle açılıyor. Çevrenizde neler olup bittiği ile ilgili esnek olmalısınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde plan, proje ve hedeflerinize odaklanabilir, arkadaş çevrenizden yardım alabilir, kalabalık ortamlarda bulunabilir ve faydalıgörüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Eğlenceye daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerinizde iletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden, esneklik payı bırakarak yaklaşmanız faydalı olacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tamamenodaklı olabilirsiniz. Göz önünde olunacak yerlerde vakit harcayacaksınız. İş anlamında da geçmişte konuşulanlar yeniden ortaya çıkabilir. Öğleden sonra sosyal ortamlarınız hareketlenecek.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>