Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli endişeler yaşayabileceğiniz ve geçmişten kaynaklanacak bazı konuları yeniden düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gerilimler ve tartışmalar söz konusu olabilir. Duygusal konularda yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda elinizdeki işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız ve sorunlarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Küçük sorunları gözünüzde büyütmer eğiliminiz bugün size hatalar yaptırabilir. Alışkanlıklarınız sizin için önem kazanıyor ve inandığınız şeylere daha sıkı sarılacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde olmayacaksınız.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve bütçenizi dengelemekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Ödemelerinize ilişkin bir sorun yaşayabilirsiniz.

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız gelişmelerde, coşkulu yaklaşımlarınız ve sağlam iradenizle, başka insanları da harekete geçirebilirsiniz. Bugün, özel konularla ilgili birtakım sorunları halletmeye yönelebilirsiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz boyutlarda sıkıntılara sokabilir.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:21 Ay-Mars görünümü, hem kendinizi hem başkaları memnun etme çabasıdır. Bu ailemiz, çocuğumuz, büyüklerimiz, sevdiğimiz kişiyle alakalı olabilir. Evimizle ilgili harcamalarda bulunuruz. Bunlar aslında gözümüze hoş gelen şeylerdir, memnun olmamızı sağlar. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. O nedenle, evimiz, ailemiz ve yerleşim yerimizle ilgili  konularda zorlanabiliriz. Planlarımızın gözden geçirilmesi son derece önem taşıyor. Yolculuk, görüşme, aile içinde bazı meselelerin bilinçli şekilde ele alınması şart. Nasıl bir planlamada bulunursam hayrıma olur diye düşünmenizi tavsiye ediyorum. Saat 22:32 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını veya ailenizi ilgilendiren harcamaların ciddiyetle yapıldığı, hesaba uygun şekilde halledilmesini sağlanacağını işaret ediyor. Taşınma, satın alma, evinizi güzelleştirme yönünde uzun vadeli düşünmekte yarar vardır. Arzu edilen, hayrımıza olan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi paylaşmanız durumundabirliği içerisinde olduğunuz kişilerden olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Uzun vadeli planlar söz konusuysa kendi oyununuzu kendiniz ortaya koymalısınız. Eviniz veya ailenizle ilgili konularda mantıksız taleplerle karşılaşabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Takıntılı, saldırgan veya kıskanç tavırlar ya da kişiler birkaç gün için devrede. Neyse ki, Terazi burcundaki Ay'ın olumlu açıları enerjik ve motive olmamızı sağlayıp, kalıcı işler ve adımlar için de olanak tanıyor olacak. Aşkın ve sevginin gücünü gördüğümüz günlerdeyiz, ama sevginin gücünü doğru kullanmak zor olabilir. İş birlikleri veya ekip çalışmaları esnasında her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda daha kararlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Finansal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız çocuklarınızla ilişkileriniz, aşk hayatınız ve işlerinizin tanıtımı olurken, akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek özel yaşamınızda beklentilerinizi tam karşılamayan veya sizi tatminsizlik, memnuniyetsizliğe sürükleyen olaylarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa maddi konularda ortaya koyacağınız çözümler,alanlarınızda size yeşil ışık yakabilir. Özellikle parasal konularda bu birkaç gün boyunca dengeyi iyi sağlamaya çalışmalısınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi bir yatırıma girişmek ve bu konudaki dengenizi tutturmak istiyorsunuz. Ancak gökyüzü buna imkan tanımıyor. Herhangi bir girişiminiz beklenmedik bir krizle noktalanabilir. Dolayısıyla planlarınızı daha sonraki uygun gökyüzü görünümlerinin olduğu zamanlara ertelenmelidir. Bugünü hesapla ve akışta kalarak değerlendirmeye çalışmalısınız. Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Terazi burcunda kalacak. İlişkiler, sosyal bağlar, eşle, ortakla ve partnerle uyumlu ve dengede kalmak önem kazanıyor. Karşınızdakinin bakış açısını görmek, objektif olmak, adil davranmak Ay Terazi burcundayken öne çıkan konulardandır. Eğlenmek, arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hoş bir akşam geçirmek için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan Ay Terazi günlerinde tembellik etmek, keyfiniz ne isterse onu yapmak, bir şeylere zorlanmamak ve huzurlu bir ortamda bulunmak istersiniz. Görüşmelerin medeni ve sıcak geçmesini istiyorsanız, anlaşma yapma ve el sıkma ihtimalinin fazla olduğu bu gündetoplantılarını, görüşmelerini, müşterilerle bağlantı kurmayı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başından itibaren sizi son derece mutlu edecek olumlu haberler gelmeye başlayabilir. Uzun süredir beklediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Artık herşey yoluna girecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki insan sayısı artabilir, hatta etrafınızda kalabalıklar bile birikmeye başlayabilir. İlişkilerinizde yeni ve parlak bir dönemin başlaması mümkündür. ÇOK eğleneceğiniz ortamlarda bulunabilir, keyif alacağınız diyaloglar kurabilir, ilişkilerinizi derinleştirip insanlarla kurduğunuz bağı güçlendirebilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa sizi mutlu edecek birisiyle tanışabilir, eğer bir birlikteliğiniz varsa da nişanlanma veya evlenme kararı alabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 53" R
Ay
Aslan
24° 39' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 41"
Venüs
Boğa
19° 39' 60"
Mars
Koç
11° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 15"
Satürn
Balık
17° 46' 42"
Uranüs
Boğa
23° 13' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 43"
Lilith
Başak
25° 01' 09"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>