Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz.

Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz.

Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir. Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız. Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız, saat 07:44 Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Bu enerji, hayatı ele alış biçiminize göre planlarınızı gözden geçirerek günü olumlu bir şekilde değerlendirmenizi sağlar. Ayrıca aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla alakalı meseleleri de titizlikle ele almanızda rehberinizdir. Bilmek, anlamak, görmek istersiniz. Dolaylı yollardan değil, bilhassa kendiniz şahit olmak istersiniz. Gün boyu burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, etrafınızda olan biteni titiz bir şekilde ele alacağınızı gösteriyor. İnsan  mükemmele ulaşmak istiyor. İster ilişkimizde ister hayatın genelinde huzur ve güven arayacağız. Saat 14:29 Ay-Mars görünümü, dış dünyada kendinizi en olumlu şekilde ortaya koymanızı, değerlerinizi sahiplenmenizi, hedefinize varmanızı sağlayan bir enerjidir. Size iyi bir analiz gücü kazandırır. İşlerinizi olumlu yönde halletmenizde destekleyicidir. Yeni haftanın hepimize şans getirmesi dileğimle,

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Kontrol edemediğiniz bir stres kırıcı davranışlar içinde bulunmanıza ve sevdiğiniz insanlarla ciddi problemler yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınız ve işiniz gereği görüştüğünüz insanlarla bu tarz tartışmalardan kesinlikle uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz bu öfkeli ruh hali özel yaşamınızı da derinden etkileyebilir. En iyisi derin bir nefes almak için kendinize kısa sureli de olsa zaman ayırmak ve rahatlamaya çalışacağınız bir aktivitenin içinde olmak olacaktır. Akşama doğru bu halinizden eser kalmayacaktır…

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliklerinizin veya ilişkilerinizin daha tatminkar bir hal almaya başlayacağı günlerdesiniz. Yenibirlikleri veya ilişkiler kurabilir veya daha önce kurulmuş olanları canlandırabilirsiniz. Bu esnada artık size hitap etmeyen ilişkileri sonlandırma ihtimaliniz yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Pluton ve Mars'la olumlu açıları, tatil sonrası ilk günde kendimizi dinamik hissedebileceğimiz, otorite konumundaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabileceğimiz, yapmamız gereken işleri rahatlıkla tamamlayabileceğimiz bir günde olduğumuza dikkat çekiyor. Güçlü hissedebiliriz, özgüvenimiz yerinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızı değiştirerek yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Hassasiyetinizin fazla olduğu konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde ilişkiler önem kazanabilir. Bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız başlatma... Partnerinize gerçekten çok özel ve güzel bir ilgi veriyorsunuz ancak bazen dozajı kaçırdığınız için bunalabilir. Ateşli ilişkinizde doz biraz yüksek sanki.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim faaliyetleri, eşiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla iletişim alanlarında problemlere açık bir enerjiden geçmektesiniz. İletişim konusunda sabırlı ve olgun yaklaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kimseyi kafanıza takmayacak ve sadece kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde yavaş ama temkinle ilerleyebilirsiniz. Harcamalardan sakının.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mali anlamda hedeflerinize ulaşmak sizin için biraz daha kolay olabilecek. Müşteri vekazanmak, finansal anlamda kazancınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Para meselelerinde hayatınıza bir nevi hız geliyor. Yalnız kendinizi ifade ederken sert, kırıcı ifadeler kullanmamaya özen gösterin.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 09" R
Ay
Aslan
09° 47' 43" R
Merkür
Koç
28° 12' 24"
Venüs
Boğa
18° 09' 46"
Mars
Koç
10° 25' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 41' 31"
Uranüs
Boğa
23° 09' 09"
Neptün
Balık
29° 17' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 56"
Lilith
Başak
24° 53' 01"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>