Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda her şey yoluna girecek. Büyük kavgaları artık sevgilinizle yaşamak istemiyorsunuz ve bu konudaki girişimleriniz ve çabalarınız olumlu sonuçlar verdi.

Bugün işiniz konusunda yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız insanları yönetme ve istediğiniz gibi yönlendirme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.

Maddi açıdan çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle çevrenizdeki insanlardan maddi projelerinize ilişkin fikirler alma ve bunları değerlendirme şansınız olacaktır.

Sağlığınıza ilişkin konularda küçük sorunlar yaşayabileceğinizden kendinizi fazla yormamaya çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızla değil, mantığınızı ön plana çıkartarak hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal durumunuzda olduğu gibi düşüncelerinizde de bazı değişimler olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde çok dikkatli olmalısınız. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu seyir etkinliğindedir. Bugün sizin için, huzurlu ve mutlu olmanın  yolu maddi yönden refahta olmak ve geçiminizi kimseye muhtaç olmadan sağlamak düşüncesinde yatıyor.  İş ortamınız eğer huzursuzsa, hassas ve kırılgan bir ruh hali ile içinize kapanabilirsiniz. Tabi ki hayattan beklentileriniz var, öncelikle siz gerçekçi düşünebilen bir kişisiniz. Çalışkanlığınız ve dürüst yaklaşımlarınızlaçevresinde her zaman aranılan bir kişisiniz. Lütfen her şeyi kafanıza takıp kendinizi üzmeyiniz. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, erotizm duygunuzu yükseltir. Bir başka bedenle birleşme ihtiyacınız yoğundur. Zevklerinize düşkünlüğünüz yoğundur. Ancak reddedilmek veya değerli bulunmamak sizi sinirlendirebilir. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, bazı kişilerin bencil kararları, tavırlarıyla karşılaşma riskimiz olduğunu gösteriyor. Çevremizdeki insanlara, eğitimdenhayatımıza kadar olan konulara bakarken, kimlerlebirliği yapıyoruz, kimlerle bir hayatı paylaşıyoruz bunları dikkatlice ele almamız lazım. Eğer akıllı ve bilinçli bir şekilde, acele etmeden hedeflerimizi gözden geçirirsek, kimsenin bizi yanıltmasına izin vermeyiz.Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz.Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, günlük zorunluluklarımız, ihtiyaçların karşılanması, daha önce planlanmış işlerin yürürlüğe konması yönünde önem taşıyor. Hesabımızı bilerek hareket etmekte yarar var. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte bir çok toplantılara çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, pazarlıklar esnasında, ilişkilerinizde veya maddi konularda dikkatli olmalısınız. Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var. Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir. Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor. Bunun dışında aklınızı kullanarak ilerleyeceğiniz zamanlardasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş beklentisi olan Başaklar doğru hamleler yaparsanız şansınız gittikçe açılacak. Aileniz ve sosyal hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekiyor.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için yalnız kalmak, kendi kendinize düşünmek ve geçmiş ile şimdi arasında bir denge kurmak faydalı olacaktır. Aşk ve sevgi konusunda yoğun özlemler ve beklentileriniz söz konusu ancak bu beklentilerinizi gözden geçirerek, hayatınızı daha güzel bir hale nasıl getirebileceğinizi tespit etmeli ve geçmiş konulara gerekirse artık bir nokta koyabilmelisiniz. 19.00 sonrasında enerjiniz oldukça yükseliyor, akşam saatlerinde ilişkilerinizde keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz..

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantınız, sizin için daha büyük bir önem taşımaya başlayacaktır. Evle ilgili konulara işle ilgili olanlara göre öncelik verebilir, akraba ilişkilerini gözden geçirip daha da sağlamlaştırmaya çalışabilir, vaktinizi ailenize ayırmayı düşünebilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>