Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda her şey yoluna girecek. Büyük kavgaları artık sevgilinizle yaşamak istemiyorsunuz ve bu konudaki girişimleriniz ve çabalarınız olumlu sonuçlar verdi.

Bugün işiniz konusunda yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız insanları yönetme ve istediğiniz gibi yönlendirme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.

Maddi açıdan çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle çevrenizdeki insanlardan maddi projelerinize ilişkin fikirler alma ve bunları değerlendirme şansınız olacaktır.

Sağlığınıza ilişkin konularda küçük sorunlar yaşayabileceğinizden kendinizi fazla yormamaya çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde gecikmiş kararları alma ve oyalanmadan hayata geçirme zamanı. Birkaç gün içinde aile içi ve aile dışı ilişkilerinizde buna zorlandığınızı hissedeceksiniz. Başarılı denemelerinizin arkasında hakkını veremediğiniz önemli bir destek ya da destekleriniz var. Bu konudaki daha duyarlı değerlendirmeler, başarıların arkasını getirebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yenilik anlamındaki uygulamalar açısından destekleyici görünmekte. Özel hayatınızla ilgili konularda bugün duygularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi alanda güven duygunuzu yoğunlaştıran ve girişimlerinizde sizi destekleyen enerjiler sayesinde hayata daha hırslı bir şekilde sarılmanız mümkün. Etkili ve konusunda deneyimli kişiler moralinizi güçlendirebilir. Bu güç sayesinde ileriye dönük yeni kararlar alabilirsiniz. Atacağınız adımdan emin olarak ilerlemeniz bugün gayet kolay. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, yaşınızdan olgun düşünmenizi, çevrenize karşı anlayışlı ve sorumluluk sahibi bir kişi olarak hareket etmenizi sağlayıcıdır. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Hangi konuda ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz. Kişisel görünümünüze önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Birileriyle buluştuğunuzda veya görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edeceksiniz. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu gayet olumludur. Aşkı yüceltir, ruhsal anlamda rahatlatır. Partnerinizin hayatınızdaki yerini, önemini, hayallerinizi, en derin isteklerinizi, duygularınızı iç görünüzü ve maneviyatınızı yükselterek ele almanızda rehberlik eder. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, aşk hayatınız için gayet olumludur. Hem aşkı hem ciddiyeti hem de uzun süreli olanı önemsemenin işaretçisidir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünümü, karşı cinsi etkileme gücünüz oldukça yükselir. Duygularınızı romantik şekilde yazıya ve söze dökebilirsiniz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünkonusunda fazla detaycısın. Plancı kişiliğin bu kez yaptığın planlarla seni yanlış yollara çıkaracak.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair yapacağınız görüşmelerde soru işaretlerinizin cevaplarını bulmak adına ekstra çaba sarf edebilir, duyduklarınıza güvenmek yerine kafanızda oluşan tuzak düşüncelere yenilebilirsiniz. Sosyal çevre bağlantılarınızın da devrede olup size destek olacağı ve özel hayatınızı şifalandıracağınız bugünü, ilerleyen zamanlarda yeniden organize etmek için bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu bağlantılarla ayrıca aşk hayatınızda beklenmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ile ilgili düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak, fikir tartışmalarına girmek isteyebilirsiniz. Uluslararası konular, yabancılarla ilişkiler gündeme gelebilir. Medya ve iletişim konularında da bir takım yenilikler gündeminizi meşgul edebilir. Ani olarak bir takım yolculuk planları yapabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda soğukkanlı olmalı telaşlı hareket etmemelisiniz. Arkadaşlarınızla ilgili konularda gizliliğe önem verin ve bir anlık kızgınlıkla arkadaşlarınızı zor durumda bırakacak söylemlerde bulunmayın. Özel yaşamınızda ise eşinizin harcamalarından dolayı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bekar Başaklar sizlerde aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerin getirdiği gerginlik ve stresi üzerinizden atıp biraz daha rahatlamaya ve nefes almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yol ve yolculuklar gündeme gelebilir, kendinizi uzaklarda daha rahat hissedebilirsiniz. Aşk adına güzel bir gün, kendinizi karşınızdaki kişinin enerjisine kolayca kaptırabilirsiniz ancak size yapılan uyarı ve tavsiyeleri göz ardı etmeyin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki insan için yapacağınız fedakârlıklar önem kazanıyor. Hayatınızda biri yoksa yeni bir ilişkiye kendinizi adayabilirsiniz. Kalıcı anlaşmaların peşinde koşacaksınız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün ikili ilişkilerinizde kavuşum yapması, sizi duygusal kararlarla yüzleşmeye itecek.Karşınızdaki insanın sinematografik duruşundan çok etkilenebilirsiniz. Size karşı beslediği duygulardan emin olmaya çalışmayın. Pragmatik zekayı bir kenara bırakıp, anın keyfini çıkarın. Parasal konularda karşınızdakilere güvenmemelisiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantınız, sizin için daha büyük bir önem taşımaya başlayacaktır. Evle ilgili konulara işle ilgili olanlara göre öncelik verebilir, akraba ilişkilerini gözden geçirip daha da sağlamlaştırmaya çalışabilir, vaktinizi ailenize ayırmayı düşünebilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 45" R
Ay
Koç
00° 48' 29"
Merkür
Koç
19° 23' 00"
Venüs
Boğa
06° 41' 52"
Mars
Koç
03° 17' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 22"
Satürn
Balık
16° 58' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 46"
Neptün
Balık
29° 02' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 01"
Lilith
Başak
23° 51' 03"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>