Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi size daha çok heyecan verecek gibi görünüyor. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir şekilde faka basmayacağınıza olan inancınız biraz sarsılabilir. Bugün, bir para alışverişi işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu kaybın miktarı sizi şaşırtacak.

Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var. Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavrınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:34-22:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Saat 22:10 Ay-Akrep burcunda ilerlediğinde, yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminizde yapıcı tarzda hareket etmeniz ve hayata olumsuz, kuşkulu ve kuruntulu bakmamanızı bilhassa öneriyorum. Çünkü bu enerji, yapıcı tarzda düşünürken aynı anda bazı konularda şüpheye düşmenize neden olabilir. Gün, güzelliğiyle bizleri kucaklasın. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle,

22 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçe planlamak ve parasal işlerle ilgilenmek için iyi bir gün. Kendini sağlama almak isteyeceksin.

22 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve hukuki konularda yaşamış olduğunuz bazı zorluklar bugün itibarıyla yerini daha zor bir sınava bırakabilir. Bir müddet daha çaba harcamanız gereken durumlar oluşurken özel yaşamınızda daha hareketli ve sevgi dolu günlerin beklediğini de bilmelisiniz. Sorunları arkanıza alıp yeni bir sayfa açmaya karar verirseniz her şeyin daha da güzel olacağını görebilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz yorgun ve içinize kapanık hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak içinarkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Yoğun bir haftanın ardından dinlenmek, kendinizle kalmak istemeniz olasıdır. Duygularınızın yoğunlaşacağı anlar içinde olabilirsiniz. Olayları akışına bırakıp keyif alacağınız hobilerinize yönelebilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

22 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte hayata daha umutla bakabileceğiniz bir döneme girerken dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi motive edecek.

22 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda önemli kararlar almayın. Tamamlamanız gereken işlerinizle ilgilenin. Bugün, yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak.

22 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ve Venüs gündelik hayatınızdaki olaylar ortasında karşı karşıya geliyor.Yaşadığınız ilişkilerden gerilebilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İnsanlar arasındaki uzlaşmaz tavırlar sabrınızın tükenmesine neden olabilir. İş ortamından birisine karşı ani bir ilgi duyabilirsiniz. Hayatı akışa bırakıp, keyifli anlarınıza odaklanın. Aksi takdirde sağlığınız bozulur.

22 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 31" R
Ay
Boğa
03° 20' 26" R
Merkür
Koç
21° 03' 41"
Venüs
Boğa
09° 25' 34"
Mars
Koç
04° 59' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 35"
Satürn
Balık
17° 09' 08"
Uranüs
Boğa
22° 44' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 18"
Lilith
Başak
24° 05' 47"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>