Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gireceğiniz ortamlarda şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz. Çekiciliğinizin ve etkinizin yüksek olduğu bugün, beklentinize yönelik girişimlerde bulunabilir ve karşılığını alabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Akşama doğru üstlerinizle, bu patronunuz ya da işvereniniz olabilir, ilişkilerinizde bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Pratik olmanız gerektiği söylenebilir.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ayrıca ortaklık konularına da gereken önemi göstermelisiniz. Alacağınız teklifleri değerlendirmeniz faydanıza olacaktır.

Bugün kararsızlık yaşamanız mümkün. Günün ilk yarısında arkadaşlıklar için yüksek bir tempo olsa da akşam üzeri kendi içinize daha çok dönebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Sizin için hayli anlamlı olan bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz. Kendiliğinden oluştuğun düşünüp sevindiğiniz oluşumların arkasında ummadığınız destekler var. Kurcalarsanız, birtakım kişilerle ilgili yeni tespitlere girebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, bir ilişkide aynı hedef, niyet ve amaç bütünlüğünü önemsiyoruz. Biz böyle bir beraberlik istiyoruz. Şimdi bu görünüm sayesinde duruma bakacağız. Saat 11:23 Ay-Neptün kavuşumunda, iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumuyaptığınız kişiler, daha önce mali konularda ortaklık kurduğunuz insanlar ve kişisel ilişkilerinizin tümünün gerginleşmeden, akıllıca bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. Alışılmadık yöntemler, hesaplar içinde olabilirler. Türlü bahanelerle kendi çıkarlarını gözetebilirler. Biz yine de aklımız başımızda olan bitene bakacağız. Bu görünüm ayrıca, kredi-miras-ortak işler-eşinizin mali durumu-gelir-gider dengemizin de mutlaka sağlanması gerektiğini söylüyor. Öyle aklımıza eseni yapamıyoruz. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle ilgilenen kişiye karşılık verebilir, bu kişinin sosyal medya hesaplarından karakter analizi yapabilirsin.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çözemediğiniz önemli konuları konuşmanın zamanı geldi. Aileniz ile ilgili ani gelişen durumlara ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızdakileri, eşinizi daha fazla dinlemek durumunda olabilirsiniz. Duygusal alanda daha vericisiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik açıdan sizi yorabilecek bir gün olabilir zira bugüne dek biriktirdiğiniz düşünceler, artan farkındalığınız yerinizde durmanızı veya sessiz kalmanızı zorlaştırabilir. Çok farklı şekil ve boyutlarda düşünebilirsiniz ve bunu yaptığınız işe ve konsantrasyon alanınıza yansıtmaya çalışmalısınız.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizde beklenmedik bir fırsat oluşabilir. Evliyseniz, eşinizin elde edeceği fırsatlar sizin de işinize yarayacak. Bir yandan da ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir anlaşma veya proje karşınıza gelebilir.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu başlayan yoğun duygular bugün de doludizgin devam etmektedir. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilirsiniz. Hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın öğleden sonraya kadar süren Balık burcu transitinin vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa kaçamaklar yapabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileyle ilgili konu ve gelişmeler, günün ana temaları arasına rahatlıkla girebilirler. Ev hayatınızı ve akraba çevrenizi yakından ilgilendiren olay ve kavramlarla karşılaşmanız, hatta bunların bazı sürprizler getirdiğini görmeniz mümkündür.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>